WIN: Een SodaStream frisdrankmachine

Winacties door Marleen_S
Er is niets zo lekker als een bruisend bronwatertje of een cola als je buiten in de warme zon zit. Goed nieuws lieve leZeressen, wij geven namelijk een SodaStream frisdrankmachine weg waarmee jij je eigen frisdrank kunt maken!

 
Ken je dat? Alles wat je zelf maakt, is automatisch tien keer lekkerder. Zoals zelfgemaakte koekjes of een taart uit eigen oven. Je kunt nu zelfs ook je eigen frisdrank maken met SodaStream. Alleen hoef je hier niet uren voor in de keuken te staan. Wel zo handig.

 
SodaStream

Eigenlijk verspillen we per jaar telkens toch maar weer een hoop blikjes en plastic flesjes van alle frisdranken die we drinken. Hartstikke zonde, ook al scheiden we altijd - ahum - netjes al ons afval. Dat kan beter, dacht Yves Béhar en daarom ontwikkelde hij SodaStream. Een frisdrankmachine waarmee je in een handomdraai huisgemaakt bruisend water en je favoriete frisdrank maakt.
 


Fruit-, mix- of een klassieke frisdrank: je kunt het allemaal met dit kleine apparaat maken. Zeker weten dat jouw smaak ertussen zit, want SodaStream heeft meer dan honderd verschillende soorten frisdranksiropen in het assortiment. In de frisdranken van SodaStream zit 50% minder suiker dan in reguliere frisdranken en met de Stevia-collectie kun je genieten van een volledig suikervrije frisdrank. Ideaal voor mensen met een allergie of die een speciaal dieet volgen.
 
Hoe werkt het?
Je vult de bijbehorende herbruikbare fles met kraanwater en plaatst deze in het apparaat. Door een paar keer te drukken op de knop komt er uiteindelijk koolzuur in het water. Je kunt kiezen om je water zo te laten of er nog een dopje siroop naar keuze in te doen. Voilà, klaar is kees. Een kind kan de was doe- euhm, de frisdrank maken.
 


Winnen!

Omdat wij van Ze.nl graag het hoofd koel houden met het warme weer en we dat ook jullie gunnen, geven wij een SodaStream frisdrankmachine t.w.v. ? 149,99 weg! Dat niet alleen, je krijgt er ook een gasfles, waterfles en een fles siroop bij! Een heerlijke manier om de dorst te lessen met je zelfgemaakte verkoelende frisdrank. Let op: de kleur van de machine is afhankelijk van de voorraad, dus dit kan niet vooraf bepaald worden. Dat wordt een verrassing dus!

Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op FacebookMeer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.
 
Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 4 september 2013.