Hilarische internetrage: mannen toveren sportbroek om tot minidress

Media door Kristie

Is het nou een minidress of een sportbroek? We hebben een hilarische internetrage gevonden: jongens die hun sportbroekje transformeren tot een ware, stijlvolle minidress. En ze poseren er ook nog rijkelijk mee! 

De rage werd afgetrapt toen een Reddit-gebruiker een DIY-artikel postte op zijn pagina, aldus Daily Mail. In deze tekst werd uitgelegd hoe je de jurk het beste kon ‘maken’. Waarom veel mannen hier uiteindelijk in mee gingen, is ons een raadsel. Misschien uit pure verveling, om hun vriendin een hak te zetten of toch een manier om zich beter in te kunnen leven in hun wifey?

Off-the-shoulder look

Maar hoe maak je van een broek nou een jurk? De eerste stap is om de broek aan te trekken en je beide benen door één gat te steken. Voor deze trend kun je als man zijnde dus beter geen bierbuikje hebben, want dan scheur je uit je minidress. En om een echte off-the-shoulder look te creëren, steken de mannen hun arm in de overgebleven broekspijp. De band die normaal gesproken om je middel zit trek je iets omhoog et voilà! Als je geluk hebt zit er nog een leuk strikje op je jurkje ook.

 “Ik moest mijn vrouw uitleggen dat ik mijn nieuwe broek aan het scheuren was omdat ik hem wilde transformeren tot een jurk”, aldus een van de jongens. Mmm.. wij kunnen haar reactie wel raden.

Maar alleen een jurkje aandoen is natuurlijk nog niet genoeg! De mannen hebben eens even goed lopen graaien in de sieraden van hun vriendin, zodat ze op en top vrouwelijk ogen. Het advies voor deze trend luidt dan ook: Vergeet nóóit je accessoires!

Daar heb je 'm weer hoor, de duckface, zullen we er ooit vanaf komen? De mannen doen in ieder geval hun best om zichzelf zo goed mogelijk in te leven in de vrouwen die ze op internet zien...
 
Sommige mannen maakten wel een foto, maar durfden het toch nog niet aan om hun gezicht vrij te geven. Anderen zijn apetrots op hun creatie en kunnen zich helemaal vinden in de wereld van de vrouwen.
 
Oeps! Deze man is iets te enthousiast aan de slag gegaan... Hij eindigde per ongeluk met een crop top. Misschien heeft z'n vriendin er nog wat aan? 
 
Een typisch gevalletje van een secret selfie! Tenminste, wij hopen dat verder niemand dit heeft gezien.

Je kunt veel zeggen, creatief zijn deze jongens in ieder geval wel! Wij vragen ons wel af of de vrouwen van deze mannen het ook zo leuk vinden… hihi!

Wat vind jij van deze internetrage: hilarisch of flauw?

Foto's: The Daily Dot