De uitslag van het Nintendo testpanel!

Media door Redactie Ze.nl
Weet je nog? Een aantal maanden terug riepen we op om gratis de Nintendo 3 DS XL te testen via Ze.nl. Daar hebben jullie enthousiast op gereageerd en inmiddels hebben 10 geselecteerden dan ook heerlijk zitten gamen!
 
Zelf waren we al overtuigd van de Nintendo 3DS XL, maar nadat wij ‘m getest hadden, was het de beurt aan een aantal leZeressen.
 
Maar wat hebben deze uitverkorene lezeressen dan precies getest? Als je een van de tien geselecteerden was, kreeg je de Nintendo 3DS XL thuis opgestuurd. Hierbij zaten ook de games Animal Crossing New Leaf en New Super Mario Bros 2. De spelcomputer inclusief de games hebben de dames twee weken thuis op hun gemak gespeeld en uitgeprobeerd. 
 
Heel vervelend, zo'n Nintendo testen...
 
Onderzoek
Nadat ze de Nintendo getest hadden, was het tijd om de gemailde enquête in te vullen. Uit het onderzoek zijn meerdere dingen naar voren gekomen. Bij de helft van de dames was de eerste indruk van het spel Animal Crossing New Leaf goed, ze vonden het op het eerste gezicht namelijk ‘heel leuk’! 40% van de geënquêteerden vulde in dat ze het spel ‘leuk’ vonden op het eerste gezicht. De dames gaven aan dat ze het leuk vinden dat je de burgemeester van het stadje bent en dat dat jouw rol is. Ook vinden ze het stadje waarin het spel plaatsvindt er gezellig uitzien en het feit dat je meteen meegesleept wordt in het behalen van doelen werd ook positief ervaren!
 
Acht van de tien dames gaf ook aan dat ze het spel vaker wilden spelen. De panelleden gaven aan dat het interessant en uitdagend is om steeds meer te ontdekken en te bereiken. Ook werd opvallend vaak gezegd dat als je het één keer speelt, je direct op elk vrij moment wilt spelen. Oh ooooh... En of ze het spel zouden aanraden bij hun vriendinnen? Maar liefst 90% zegt volmondig ‘ja’! Waarom? Volgens de dames is het spel leuk en gezellig en smaakt het naar meer. Ook worden de uitdagingen in het spel goed gewaardeerd. Klinkt goed toch?   

Wil je meer informatie over de Nintendo 3DS XL en Animal Crossing New Leaf? Check de officiële site dan hier.