WIN: Shoptegoed van Smartphonehoesjes.nl

Winacties door Redactie Ze.nl
Kun je door de krassen op je scherm de Facebook-updates van je vriendinnen niet meer lezen? Dan wordt het de hoogste tijd voor wat bescherming: een smartphonehoesje. Goed nieuws: wij geven shoptegoed weg van Smartphonehoesjes.nl!
 
Met een hoesjes om jouw heiligdom waarmee je connected bent met de digitale wereld, maak je tegenwoordig echt een statement. Ga jij fashionable door het leven, houd je van glitters all over the place of kies je liever voor een eenvoudig maar effectief hoesje? De keuze is reuze en al helemaal bij smartphonehoesjes.nl. 
 

Over Smartphonehoesjes.nl
Smartphonehoesjes.nl heeft een supergroot assortiment hoesjes voor je smartphone en tablet. Je vindt er bijvoorbeeld een hoesje voor je iPhone 5s, je Samsung Galaxy S4 of je HTC-smartphone. Bovendien is de verzending gratis, wordt je hoesje dezelfde dag nog verstuurd en kun je achteraf betalen. Wil je toch liever een ander hoesje? Retourneren kan gratis binnen 14 dagen.

Telefoonaccessoires

Maar niet alleen voor hoesjes kun je terecht in de webshop. Ze hebben namelijk nu ook andere telefoonaccessoires! Kijk dus ook meteen even bij de iPhone 5 accessoires als je toch bezig bent met een hoesje uitzoeken voor je iPhone 5.

 
OnZe favorieten
Om vast wat inspiratie op te doen, hebben wij onze favoriete accessoires en hoesjes alvast op een rij gezet!
 

Gameboy houten hoesje voor iPhone 5(s) € 18,95
Tijger geribbelde hardcase voor iPhone 5(s) € 9,95


Britse vlag screenprotector voor iPhone 5(s) € 9,95
Indiaan design voor iPhone 5(s) € 9,95


Siliconen uilhoesje voor Samsun Galaxy S4 € 9,95
Koper S-line hoesje voor Samsung Galaxy S4 € 9,95


Siliconen TPU-hoesje voor LG Nexus 4 € 9,95
Zwarte transparante bumper voor LG Nexus 4 € 9,95


Roze handset telefoonhoorn € 23,95
Functionele armsportband voor iPhone 5(s) € 9,95


 
Meer hoesjes en accessoires bekijken? Check smartphonehoesjes.nl
 
Winnen
Het mooiste van alles is natuurlijk dat jij kans maakt op shoptegoed van Smartphonehoesjes.nl. Wij mogen namelijk vijf keer shoptegoed ter waarde van € 15,- per persoon weggeven! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.
 
Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 25 oktober 2013.