Vanavond online shoppingnight bij MyDress voor Ze?s!

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Jurkjes, jurkjes, jurkjes: dat is wat je kunt vinden bij MyDress. En vanavond is het helemaal feest! Want speciaal voor Ze-leZeressen is er een online shoppingnight (dinsdag 19 november 2013) met fijne kortingen!
 
Want met de feestdagen in aantocht kunnen we allemaal wel weer een mooi jurkje gebruiken. Maar in plaats van honderden euro’s uit te geven aan dat ene glitterjurkje dat je één avond in het jaar aan hebt, kun je vanavond als Ze-leZeres je slag slaan met fijne kortingen!
 
Hieronder vind je de speciale aanbiedingen die MyDress voor onze leZeressen heeft geselecteerd. De kortingscodes staan erbij vermeld, deze kun je bij het afrekenen invoeren om de korting te ontvangen.
 
Black & Gold Partydress

De nieuwste collectie glitterjurkjes van Mydress.nl! Deze jurkjes staan nu net één dag online, maar Ze-leZeressen krijgen een speciale korting. Je kunt bovenstaande jurkjes shoppen voor € 39,95 in plaats van € 59,95 (echter alleen geldig op deze twee jurkjes). Gebruik de code: sparkle. De jurkjes staan hier

Zwarte kanten jurken voor de feestdagen

Voor welke sexy jurk kies jij? Deze prachtige kanten jurkjes zijn perfect voor de feestdagen of voor andere feestjes heel het jaar door. Links vind je Gloria Black, in het midden Kyra en rechts Whitney. Speciaal voor onze leZeressen zijn de jurkjes vanavond van € 59,95 voor € 25,00! Gebruik de code: kantenjurk.

Vesten

Heerlijke vesten/poncho's in verschillende herfstkleuren. De vesten zijn in one-size. Vanavond van € 34,95 voor € 25,-! Gebruik de code: vestze
Je vindt de vesten hier.

Glitterrokjes


Glitterrokjes zijn altijd leuk voor de feestdagen. Draag een mooie glitter of basic top en combineer het met een zwarte panty en een mooie hak. Dit rokje is vanavond van € 35,95 voor € 22,- met de code glitters

Watervalhals

De Nancy is van een zachte soepele stof en valt mooi losjes op het lichaam. Het jurkje is mouwloos en heeft een watervalhals. Het is voorzien van een elastisch ceintuur om de taille en sluit zich middels een gouden gesp. Voor leZeressen: van € 64,95 nu voor € 19,95. Gebruik de code: nancyze.

One Shoulder


One shoulder dresses in een mooie crème of paarse kleur. De kanten jurk heeft een beige onderjurk van zachte stof. Een sexy jurkje dat tijdloos is. De jurk is vintage geïnspireerd en erg stijlvol. Een mooie hoge hak en je glamourlook is af! Deze jurkjes zijn nu maar € 25,-. Gebruik de code: kantenjurk. De jurkjes vind je hier.

Nog meer kant!

Maddie (links) is sexy, classy en helemaal hot! De sexy jurk is helemaal bewerkt met kant, maar heeft wel een mooie onderjurk. De achterkant siert zich ook met transparant en zwart kant. Brandy is een tuniek en draag je bovenop een mooie strakke (leren) broek bijvoorbeeld. De voor- en achterkant zijn gevoerd en de lange mouwen zijn van transparant kant. De jurk heeft een ronde halsopening en heeft een diepe uitsnijding op de rug met strikbandjes. De jurkjes zijn nu maar € 19,95 en zijn voor Ze.nl al in de SALE geplaatst. Je hebt dus geen code nodig! 
 
De codes zijn vanaf dit moment al geldig tot en met morgenochtend (woensdag 20 november 2013) 11 uur.

ShopZe!