Originele cadeautips voor jezelf!

Cadeaus & hebbedingetjes door Kristie
Hij is er weer hoor: de decembermaand. Alleen weet je weer niet wat je moet vragen. Niet omdat je alles al hebt, maar omdat alles wat je wilt simpelweg ietsje te duur is… Daarom hebben wij wat originele cadeaus op een rij gezet!

Bestsellers
Een aantal echte toppers uit de bestseller top 60 zie je hieronder. Boeken zijn vaak te duur om zelf te kopen, maar hartstikke fijn om eens te krijgen! Vooral in de wintermaanden is een goed boek vaak welkom.
 
Kaarsenhouders
Kaarsjes zijn er in alle maten, kleuren en vormen maar kaarsenhouders natuurlijk ook. En van een houder heb je ook nog eens langer plezier, dus zet er maar een op je lijstje!
 
 
Woonaccessoires
Spulletjes voor in huis verzamel je eigenlijk je hele leven door en zeg nou zelf: er is altijd wel een excuus voor te verzinnen! Het moet gezellig zijn in huis, je wilt je spullen kunnen opbergen, enzovoort enzovoort...
 
 

Agenda's en kalenders
Het is altijd handig om belangrijke verjaardagen, afspraken en evenementen even snel ergens op te krabbelen, en het is alweer zo 2014 dus een nieuwe agend en/of kalender komt weer goed uit!
 

Aparte ringen
Je hebt al sinds je de middelbare school hebt afgesloten dezelfde ring om je ringvinger, maar je zou ook weleens een statementring willen. Dus: check it out!
 
Hobbyboeken
Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een boek over geschreven. Ga daarom eens na wat je graag in je vrije tijd doet en waar jij je creativiteit in kwijt kunt en wilt. Zie onderstaande boeken voor wat inspiratie!
 
Sloffen
Misschien heb je al zo'n tien versleten paar in de kast liggen, misschien ook niet. Feit blijft dat sloffen altijd heerlijk warm zijn en er zo belachelijk mogelijk uit mogen zien. Heerlijk toch?


Heb jij je verlanglijstje al vol staan?