WIN: ? 100,- shoptegoed van Asos.com!

Winacties door Redactie Ze.nl
Wil je voor de feestdagen nog even een leuke outfit scoren, maar laat je bankrekening dat helaas niet toe? Dan zul je misschien je geluk moeten beproeven... Maak kans op € 100,- shoptegoed bij Asos!

De decembermaand is niet voor niets de duurste maand van het jaar. Behalve een kerstdiner, cadeautjes en al die goede doelen die ineens verwachten dat iedereen wel een donatie zal doen, moet je ook nog gewoon boodschappen kunnen doen. Een nieuwe outfit voor Kerst zit er dus helaas niet in. Of toch wel?

Doejemee.nl heeft namelijk een superleuke actie waarmee je kans maakt op € 100,- shoptegoed van Asos! En natuurlijk is Asos hét merk als het op mooie kerstjurkjes aankomt. Behalve jurkjes hebben ze nog veel meer op hun webshop staan, denk bijvoorbeeld aan die ontzettend mooie laarzen waar je al weken naar op zoek bent. Doe dus nu mee aan de actie en maak kans op die nieuwe garderobe!


Het enige wat je hoeft te doen is je e-mailadres achterlaten op Doejemee.nl, hiermee schrijf jij je in voor de nieuwsbrief van Jurkjes.nl - het grootste aanbod jurkjes online. Dus geen irritante Like & Share-berichtjes, maar alleen even je e-mailadres invullen. Uiteindelijk wordt uit de lijst van deze e-mailadressen een winnares gekozen.

Wacht niet langer en schrijf je nu in en wie weet heb jij straks voor de feestdagen één zorg minder aan je hoofd én is je eerste kerstcadeau ook al in the pocket! Nog een leuk dingetje is dat elke deelneemster sowieso een unieke en persoonlijke kortingscode krijgt van 15% op alle niet afgeprijsde artikelen van Asos. Een echte win-win situatie dus.

Klik hier om direct kans te maken op het shoptegoed!