Fashion / Mode & trends
Mode & trends

10 lingerietips om in de stemming te komen

Iedere vrouw wordt blij van mooie lingerie. Het is dé basis van een sexy outfit en daarom het perfecte kerstcadeau dat je jouw lover kunt geven. Want als je je sexy voelt, dan ben je dat ook. Nou, laat die feestdagen maar komen!

Het grootste plezier dat je hem kunt doen deze Kerst is geen duur horloge of een lekker luchtje voor onder de kerstboom. Het leukste cadeautje om uit te pakken ben je namelijk zelf. De cadeautip dit jaar: geef jezelf prachtige lingerie! Typisch gevalletje van ‘jij blij, hij blij’. Dan kun je gegarandeerd er vanuit gaan dat het een hele gelukkige Kerst voor jullie twee zal worden! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze lingerie van webshop Willie.nl?
 
Pak jezelf in!
Het ultieme cadeau voor hem ben jij natuurlijk. Pak jezelf in met deze twee strikken en verras jouw lover. Jij bent tenslotte het leukste cadeau wat je maar kunt geven, toch?


Helemaal ondersteboven
De slipjes van het merk René Rofé zijn ideaal om te dragen tijdens een spannende kerstnacht. Wanneer je er eentje aantrekt, ben je direct in de feeststemming!


Kantje boord
De volgende romantische items kunnen in de slaapkamer worden gedragen, maar de jurkjes kunnen ook gedragen worden als onderjurkje. Scheelt je weer omkleden in de badkamer.


Doorschijnen of zonder kruis
Hoe spannend wil je het krijgen? Ga voor een kruisloos slipje of hul jezelf in een doorschijnende teddy. Nietsverhullend en toch elegant bedekt. Durf jij het aan?


Een pikante kerst vs traditiegetrouw
Een sexy kerstjurkje mag natuurlijk ook niet in je kast ontbreken. De ultieme kersttraditie voor in de slaapkamer? Een sexy kerstvrouw! Wil je een pikantere Kerst, dan blijft jouw lover zeker geboeid met een slipje waarvan de achterkant alleen bestaat uit lintjes...


Willie.nl
Van een ondeugend slipje naar een romantisch droomjurkje met jarretels tot een pikante teddy met strikjes: Willie.nl heeft het allemaal! Bekijk hier alle lingerie en vul je kast met jouw eigen sexy musthaves. Tip: heel de maand december krijg je van Willie.nl een leuk cadeau bij een bestelling boven de € 20,-!

Tip: Like Willie.nl via deze speciale link en ontvang direct een leuke verrassing.