Lifestyle / Werk & studie
Werk & studie

Het dagboek van Ze: Scheten en schaamte

Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over relaties, seks, gekke trends en beauty is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...

Voor degenen die het gemist hebben: de uitslag van ons scheetonderzoek is afgelopen week bekend gemaakt! De scheetgrappen bleven deze week dan ook niet uit... Fleur testte uit of Kristie haar lucht rook, terwijl Marleen snotverkouden was en vrolijk doortypte. En Karin? Die deed een boekje open over haar eigen scheetgedrag. Op de radio. Terwijl ze op de trein wachtte en alle medereizigers konden meeluisteren...

En het resultaat? We verschenen weer in veel media met ons scheetonderzoek, zoals je hierboven ziet! AD.nl, de Sp!ts, HLN, de Telegraaf, WTF.nl en nog veel meer: zij plaatsten de resultaten. Daarnaast moest Karin maar liefst vier keer een privéplekje zoeken om schaamteloos over haar scheetgedrag te praten. Ze was namelijk op verschillende radiostations te horen: Wild FM, 100% NL, Radio 10 en FunX. Ook werd het onderzoek nog besproken op Radio 538, Slam FM en 3FM. Score!


Fleur had geluk: zij mocht de scheetgrappen ontvluchten en ging de nieuwe sportcollectie van de H&M bekijken... Wij worden er spontaan sportief van! Wat je in de winkels kunt verwachten? Sportkleding van elk materiaal (lekker zacht tot waterproof) in vrolijke kleuren en printen. Maar dat is nog niet alles: in het kader van de Winterspelen heeft H&M een nieuwe lijn gelanceerd: 'Go Gold'. Deze collectie bestaat uit sportkleding voor alle weersomstandigheden en is getest door de sporters van het Zweedse Olympisch team. En raad eens? Zij waren razend enthousiast! Niet alleen is de kleding functioneel, ook kun je je er heel goed in vertonen. Word je al hebberig? Vanaf donderdag 16 januari vind je de lijn in Amsterdam (H&M De Dam), Den Haag, Rotterdam en Arnhem.


  Links: een voorproefje van H&M's Go Gold-collectie.
Rechts: niet alleen de Olympische Spelen, maar ook de lente komt er weer aan! Fleur mocht al wat kleding uit de lentecollectie van H&M bekijken en zag items met veel print (bloemen, stipjes en dierenprint) en neutrale en frisse kleuren. Denk aan zwart en wit, maar ook zalmroze en turquoise kwamen voorbij. We like!
 
Wat is een persevent zonder eten? Ook de H&M heeft deze boodschap begrepen en zorgde voor onder andere een heerlijke en supergezonde quinoasalade, rauwe cheesecake en lekkere sapjes.


Hier op kantoor was het vriespunt ondertussen gedaald tot onder de 0. De verwarming is hier namelijk kapot, dus Kristie probeerde zichzelf warm te houden met thee, een deken en een berenmuts.


Marleen mocht in de kerstvakantie helemaal losgaan in Maasmechelen VIllage met een zeer riante giftcard. Ze wilde voor een complete look gaan en scoorde deze zwarte glittertrui van Garcia, stevige winterlaarsjes met studs van Diesel en een hip en hebben horloge van Micheal Kors. Je snapt, ze was op slag verliefd. Waarom jij ook absoluut nog even langs Maasmechelen Village moet gaan? Je leest het hier.


We dagen elkaar nog weleens uit hier op de redactie. Zo kreeg Fleur een opdracht van Karin, die ze moeiteloos uitvoerde: stop 5 bonbons tegelijk in je mond! Vervolgens stelde Kristie haar nog eens op de proef door te vragen of er vijf wortels in haar mond pasten. Het antwoord: ja! Het gevolg: misselijkheid en een weggegooide lunch.


Karin kreeg het boek Topkoks voor thuiskoks toegestuurd, waar 46 gerechten van Nederlandse topkoks in staan. Extra leuk: bij elk gerecht staat een wijntip én door het boek te kopen geef je 40 maaltijden aan een kind in Malawi.
 
Toen Karin één van de gerechten uit het boek uitgeprobeerd had, stond er een bult afwas op haar te wachten. Toen ze de vaatwasmachine in wilde pakken, ontdekte ze dat dwergpapegaai Huib daar verstoppertje aan het spelen was...


En toen was daar het weekend! Alleen voor Marleen bestond haar weekend (en de dagen erna) uit kilo's besmeurde zakdoeken, citroenthee, een dekentje, en...


Een ui! Deze zou (volgens oma's wijze raad) haar luchtwegen weer goed laten werken. 


Kristie heeft (afkloppen!) nog geen last van snotneuzen en traanoogjes, en dat kwam goed uit want haar vriend werd namelijk 25! Hiep hiep hoera! En daar hoort natuurlijk een halve abraham (letterlijk en figuurlijk) bij!


En op de valreep kregen we nog wat pakketjes opgestuurd. Een fijne bodylotion van Philosophy, een droogshampoo voor extra veel volume van Batiste en superhandig: de MobileLite Wireless reader van Kingston met extra veel geheugen.
 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!

P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.