Lifestyle / Celebs
Celebs

5 beroemde exen die je nooit samen had verwacht


Eerlijk toegeven: we hebben allemaal ergens een scharrel rondlopen met wie je liever niet meer geassocieerd wordt. Schimmige types van wie je je achteraf ernstig afvraagt wat je er in godsnaam ooit in zag. Laten we het er op houden dat hormonen en tequila vreemde dingen doen met een mens.
 
Het goede nieuws is dat wij de bewijslast van Facebook kunnen verwijderen. Kiekjes waarop je in een zweterige club om de nek van een ex hangt zijn in een muisklik naar het Rijk der Verboden Foto’s gestuurd. Dat is wel andere koek als je een celebrity bent. Met een beetje pech word je dankzij gossipsites en tabloids nog jaren geconfronteerd met je emotioneel instabiele fase waarin vrijwel ieder geïnteresseerd manspersoon voldeed aan je eisenlijst. De grap is dat het leven van the rich and famous neer komt op één grote emotioneel instabiele fase. En dat levert opmerkelijke koppels op. Ik deed een kleine online inspectie naar beroemde exen en zette de vijf meest eigenaarde combinaties voor je op een rij.
 
Kim Kardashian en Nick Lachey (links)
 
Kim Kardashian en Nick Lachey
Love ‘em or hate them, maar Kim Kardashian heeft in Kanye West wel mooi haar zielsverwant gevonden. De twee grootste narcisten op dees’ aard hebben elkaar gevonden. Daar ging wel een grondige zoektocht aan vooraf. Kimmie heeft gedatet met Damon Thomas en met Nick Cannon die vervolgens gillend in de armen van Mariah Carey rende. Volgende slachtoffer: Nick Lachey.
 
Nick Lachey is de ex van Jessica Simpson. Hij was de man die Jess het verschil tussen kip en tonijn mocht uitleggen in hun epische realityserie op MTV. Alsof dat niet traumatisch genoeg was, kwam Nick na hun scheiding in 2006 in de Kardashian-manie terecht. Hij bleek voor Kim niet meer dan een handig opstapje naar wereldfaam en lang heeft hun relatie dan ook niet geduurd.
 
Sarah Jessica Parker en Robert Downey Jr.
Sarah Jessica Parker en Robert Downey Jr. waren van 1984 tot 1991 een setje. Robert was een boefje die destijds dienst deed als Sarahs real life Mr. Big. Hij had een grote voorliefde voor drank en drugs en dat boterde niet met een meisje dat zichzelf alleen te buiten ging aan peperdure schoenen. Na dit turbulente avontuur sloeg Sarah 180 graden om en vond ze de liefde bij brave musicalster (snurk) Matthew Broderick.
 
Madonna en Dennis Rodman
Madonna en Dennis Rodman waren begin jaren negentig twee gekkies bij elkaar. Het gerucht gaat dat Madge dolgraag bezwangerd wilde worden door de flamboyante basketballer. Dat feest ging niet door, maar gekkies zijn het nog steeds. Dennis is inmiddels dikke matties met griezel Kim Jong-Un en Madonna doet het alleen nog maar met jongens die haar zoon hadden kunnen zijn. 
 
Madonna met basketballer Dennis Rodman
 
Whoopi Goldberg en Ted Danson
Misschien gaat bij de naam Ted Danson niet direct een belletje rinkelen, maar hij is die lange grijze dakduif uit CSI. Geloof het of niet, maar hij was in 1991 totaal verliefd op Whoopi Goldberg. De verliefdheid was zo serieus dat hij na een huwelijk van zestien jaar scheidde van zijn vrouw.  Nogal een rigoureuze stap om te scheiden voor een vrouw over wie al jaren wordt gefluisterd dat ze eigenlijk op vrouwen valt. Niet dat het Tedje wat kan schelen. “Ik loop voor de rest van mijn leven in Whoopi’s schaduw – ik adoreer die vrouw.” Ahgos.

Enrique Inglesias en Sofia Vergara
Je kunt het je niet voorstellen, maar er was een tijd waarin Modern Family-stoeipoes Sofia Vergara werd aangeduid als ‘de ex van Enrique Iglesias’. Twee van die temperamentvolle gevoelsmensen, dat kan natuurlijk alleen maar hartstikke misgaan. En dat ging het dus ook. Inmiddels is Enrique al jaren met tennisstoot Anna Kournikova en is Sofia verloofd met Nick Loeb – al schijnt de hartstochtelijke Colombiaanse de verloving al drie keer verbroken te hebben.
 
Geef toe: naast dit lijstje vallen jouw mismatches best mee. En zo niet: als de wiederweerga deleten van Facebook, WhatsApp en Tinder die hap, dan hebben we het er nooit meer over.

Lees hier de vorige showbizzcolumns van Susan!


 
Susan is een 24-jarige journalist wiens leven een aaneenschakeling is van guilty pleasures.

Ze koopt te veel schoenen, luistert naar Modern Talking en reggaeton, is dol op Leslie Nielssen-films, Dolly Parton, de Zara en de showbizzpagina van The Daily Mail.

Verder schrijft ze voor TVGids.nl, lust ze geen ananas en is ze volgens haar collega’s het geheime zusje van de Kardashians.