Bye Kristie, Hello Kimberly!

Werk & studie door Kimberly
Als er één uitdrukking absoluut telt bij Ze.nl, dan is het wel time flies when you’re having fun. Vijf maanden geleden kwam Kristie op de redactie en nu is het voor haar alweer tijd om het stokje over te dragen aan… Kimberly. 

Vijf maanden geleden verhuisde ik en mijn oosterse nuchterheid naar het altijd bruisende Amsterdam. Maar nu, een scheetonderzoek, vele tranen (van het lachen) en geen handtas maar een hutkoffer vol sekskennis later, zit mijn stage bij Ze.nl er – helaas – alweer op. Ik weet nog dat ik in oktober dacht dat ik nog alle tijd van de wereld had. De tijd is dus voorbij gevlogen, mede omdat ik het zo gezellig heb gehad met de redactie (en omdat er natuurlijk héél hard gewerkt werd, buiten de lallende lunchpauzes en dildoworkshops om). 
 


De afgelopen maanden leerde ik jullie, de leZeressen, steeds wat beter kennen en daardoor werd het steeds leuker om voor jullie te schrijven. Ik heb enorm veel geschreven: van wc-rollen en waxsnorren tot bloedlippen en borsthaarstijlen. Een aantal van de vele hoogtepunten waren mijn interview met Jandino, de première van de romcom Mannenharten, de internethype mamming en mijn interview met Ellen, zij won 2,1 miljoen euro. Al met al heb ik dus van alles mogen doen bij Ze.nl en daar ben ik megablij mee en enorm dankbaar voor!

Afkickverschijnselen

De lachwekkende lunchpraatjes over Karins samenwoontafeleren, Fleurs scheetgewoontes en Marleens springende baarmoeder, ga ik dan ook zeker missen. Het zal straks dus wel afkicken worden, van zowel de site als de toppers achter de site! Ik ga nu mijn studie Media, Informatie & Communicatie in Tukkerland afmaken en hoop over een kleine anderhalfjaar afgestudeerd te zijn (ik heb me er al wel bij neergelegd dat ik nooit meer zo'n baan als deze zal vinden...). Ik draag het stokje nu over aan Kimberly en weet zeker dat ook zij een toptijd gaat beleven. Bedankt voor alles lieve leZeressen en wie weet: tot ziens!

Dikke knuf & een grote lebber,
Kristie

Kimberly? 

Toen ik hoorde dat ik stage mocht gaan lopen bij Ze.nl, deed ik – letterlijk – honderd vreugdedansjes achter elkaar. Zoveel ideeën, zoveel onderwerpen, en zoveel zin om te beginnen! Maar wáár moet ik beginnen? Laat ik maar eens beginnen met mijzelf kort voor te stellen.

 
Ik ben Kimberly, 18 jaar en daarmee ben ik officieel het broekie van de redactie. Ondanks het feit dat ik hierdoor misschien wat minder ervaring heb dan de voorgaande stagiaires, schrijf ik met net zoveel passie en plezier! Op dit moment studeer ik Communicatie en zo lang als ik mij kan herinneren droom ik ervan, om van mijn passie mijn (droom)baan te maken: schrijven op een redactie, door en voor vrouwen, en dat allemaal met een vlotte schrijfstijl en een vleugje humor!
 

 
Ik ben best wel chaotisch (lees: een dag niet geklunsd, is een dag niet geleefd) maar ook weer erg perfectionistisch. Naast schrijven hou ik van gezelligheid, vriendinnen, lekker eten en dan met name Italiaans, kaarsjes, konijntjes, mijn roze huispak en knusse avonden met stiekem slechte doch heerlijke tv-programma’s. 
 
Verder zal je me niet snel chagrijnig zien, maar mocht dit  wel een keer zo zijn, kan je me altijd vrolijk maken met een ouwe knaller van het foute uur zoals Macarena en The grease megamix.
 
Wat ga je doen? 
Ik ben van plan merkwaardige, sappige, vernieuwende en handige artikelen te plaatsen. En wat ik van mijn stage verwacht? Elke dag met heel veel zin naar het kantoor gaan, heel veel nieuwe en rete-spannende dingen mogen doen, hard werken maar stiekem net zoveel gezelligheid. Kortom, een top tijd die onvergetelijk zal gaan worden!
 
Liefs,
Kimberly