Het dagboek van Ze: Ons laatste avondmaal

Werk & studie door Kristie
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over relaties, seks, gekke trends en beauty is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...

We beginnen met het leukste van afgelopen weken: ons culinaire uitje! We hebben Italiaanse pizza's gegeten bij de Pizzabakkers in Amsterdam. Waarom? Omdat het kan. En omdat stagiaire Kristie ons binnenkort verlaat. En omdat we ons scheetonderzoek wilden vieren. En omdat we dan ein-de-lijk eens een selfie met zijn vieren konden maken...


Zo, daar is 'ie dan. Het werd hoog tijd om op de foto te gaan, maar het is gelukt! Een paar kromme nekken, gevallen telefoons en geïrriteerde blikken verder, maar toch. 

De volgende ochtend begon goed: Karin ontvang deze herbruikbare beker van Starbucks. Je kon hem helemaal personalizen én als je hem meeneemt naar een van de vestigingen krijg je korting op je koffie! 


Terwijl Karin van haar kof- ehh.. thee aan het leuten was, vond Fleur een filmpje met een niet nader te noemen thema. Zo te zien was het wel héél fascinerend... 


En toen was het weekend! Karin verliet haar stulpje om gezellig naar de Vrienden van Amstel te gaan. Lekker meeblèren op oer-Hollandse hits en natuurlijk kon een selfie niet ontbreken!


En onze enige echte Guusje Meeuwis kan dan natuurlijk niet ontbreken!


Terwijl Karin druk aan het feesten was, zat Kristie te bikkelen aan haar schoolopdrachten. Volgende week is namelijk al haar laatste week bij Ze.nl. Wat is de tijd snel gegaan... *snik snik*.


Marleen bezocht het AHAVA-evenement waar allemaal nieuwe producten werden gelanceerd. Het paradepaardje was toch wel het geconcentreerde Osmoter serum. Alle AHAVA-producten bevatten een paar procent (naast de Dode Zee-moleculen) van dit kostbare goedje. Extra bijzonder is het daarom dat dit serum nu als een op zichzelfstaand product te koop is. Vanaf mei kun je je huid met dit serum verwennen. Ook de Perfecting Hand Cream die huidveroudering tegengaat, de Body Exfoliator Collection met fijne scrubs en de Active Moisture Gel Cream die je vochtarme huid laag voor laag voedt, zijn vanaf dan te koop.


Af en toe heeft iemand van ons een gezonde ingeving. Ditmaal was het Fleur. Zij maakte dit luchtige soepje van komkommer, avocado & limoen. Het was zo gepiept maar toch héél erg lekker! Het recept haalde ze overigens uit het kookboek van Gwyneth Paltrow.



Fleur was op de lieve-dieren-tour en kreeg deze schattige foto's van haar zusje opgestuurd. Een kat met leeuwenpruik en een inimini konijntje met rugzakje, aaaahw!


Maar ook Marleen deed iets liefs: ze maakte dit kaartje voor haar vriendin. Zij gaat namelijk binnenkort een halfjaar naar Spanje.


En zoals jullie misschien al wisten, is Marleen gek op DIY'en. Op haar vrije dag ging ze aan de slag met deze wasknijpers, die ze gaat gebruiken om kaartjes op te hangen. Hoe leuk! Nu ze haar eigen blog heeft over DIY'en, budgetshoppen, de kringloop en nog veel meer, is ze niet meer te stoppen.
 

Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!

P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.