De leukste inzendingen voor de Best Night Ever-contest

Media door Redactie Ze.nl

Afgelopen vrijdag riepen we jullie op om je leukste of gekste foto van jou samen met je beste vriendin te sturen naar ons of op social media te zetten met de bijgehorende hashtags. Waarom? Om kaarten te winnen voor Best Night Ever!
 
Morgen gaat namelijk de film Best Night Ever in première in Amsterdam. Maar denk maar niet dat je in een bioscoopstoel komt te zitten met een bakje popcorn. Nee, het is namelijk een hele speciale première: de aanwezigen gaan de film bekijken vanuit een jacuzzi! En het allerleukste was dat wij 3x2 kaarten weg mochten geven aan onze leZeressen!
 
Om kans te maken op deze prijs diende je een leuke foto van jou en je beste vriendin op te sturen. De leukste inzendingen laten we je hieronder zien!  
 

 
De winnaressen hebben inmiddels bericht gehad en gaan donderdag lekker bubbelen bij de première van Best Night Ever. Nieuwsgierig naar de film? Hieronder vind je de trailer. Vanaf morgen - donderdag 6 maart 2014 - is de film in de Nederlandse bioscopen te zien. Benieuwd waar de film over gaat? Dat lees je hier.


 
Ben jij nieuwsgierig naar de film?