WIN: Een shopweekend met je moeder + ? 600 shoptegoed bij s.Oliver!

Winacties door Redactie Ze.nl

Wat is er nu fijner dan een moeder-dochter-dagje waarbij jullie lekker de hele dag gaan shoppen? Niets. Want shoppen met de liefste moeder van de wereld is áltijd fijn. En gratis shoppen natuurlijk al helemaal…
 
De kledingcollecties van s.Oliver
Ken je het merk s.Oliver? Dit merk heeft verschillende lijnen voor verschillende leeftijden. Zo kun je als jonge, energieke meid terecht bij het label QS by s.Oliver. Dit label is heel kleurrijk en de printjes mag je zo gek mogelijk combineren. Shirts met grappige teksten en gebreide tops zul je deze zomer veel in deze collectie vinden.
 

Daarnaast heb je s.Oliver Casual Woman voor de jonge, volwassen, hippe dames van nu. In deze collectie zie je veel zwart-wit in combinatie met verschillende kleuren. Deze zomer zie je ook veel outfits in één print, zoals jumpsuits. De derde lijn van s.Oliver is de SIR OLIVER Women collectie, wat de ietwat chiquere lijn van s.Oliver is. Hier kun je prima terecht voor een outfit voor je lieve mams bijvoorbeeld, of wanneer je naar een chic feestje gaat. Het is een stijlvolle, maar toch stoere collectie waarbij verschillende materialen als kant, maar bijvoorbeeld ook studs gebruikt worden.
 

Winnen
Wil jij een spetterend cadeau voor Moederdag geven? Doe dan mee met de Style your mother-actie van s.Oliver! Style samen met jouw moeder je beste look met de nieuwe collectie van s.Oliver in jouw dichtstbijzijnde s.Oliver verkooppunt. Maak een leuke foto en zet deze op social media met de unieke hashtag #solivermetmama. Upload deze foto op de speciale actiepagina en afwachten maar!
 
Als winnaar van de ‘Style your Mother’-actie van s.Oliver win je samen met je moeder een shopping weekend! Dit omvat een shoptegoed van 600 euro te besteden bij de s.Oliver store. Tijdens het shoppen mogen jullie lekker gaan lunchen, na het shoppen gaan jullie heerlijk dineren en tot slot zullen jullie in een hotel overnachten met een ontbijtje in de ochtend!
 

 
HoofdredactriZe Karin en haar mama
Karin nam zelf alvast de proef op de som en doet het kunstje even voor. Ze nam een kijkje met haar moeder bij Ineke’s Mode in Cappelle aan den IJssel waar ze alle vrouwencollecties van s.Oliver in de winkel hebben hangen. En inderdaad, van chic tot sportief tot casual: Karin en haar moeder konden er prima terecht. Jong en oud kunnen beiden slagen bij de verschillende lijnen van dit merk. Karin zocht wat mooie looks voor haar moeder uit, en haar moeder zocht wat hippe items voor Karin uit. En, wat vinden jullie van de looks met de kleding van s.Oliver?
 

Stylingtips
Heb je voordat je met je moeder naar het eerste de beste s.Oliver-verkooppunt rent, nog wat stylingtips nodig? Geen probleem.

Wil jouw moeder er wat groter uitzien? 
Do's: Kleed haar in één kleur, combineer het met een V-hals shirt, mooie pumps en beperk de accessoires.
Don'ts: Vermijd horizontale lijnen zoals verschillende kleuren op elkaar, rok, laarzen, etcetera. Dit zal je alleen maar verkleinen.
 
Grote borsten?
Do's: Een shirt met een V-hals of donkerdere kleuren zullen de borsten optisch doen verkleinen.
Don'ts: Felle prints, gesloten hals of baggy shirts zullen je borsten alleen maar in de kijker zetten.
 
Een buikje om te verdoezelen?
Do's: Kies voor een wikkelbloes of -jurk of voor een klassiek casual look. Kies voor een losser t-shirt en daar bovenop een getailleerde blazer. 
Don'ts: Strakke shirts, heupbroeken en een riem op jouw buik kun je beter vermijden.
 
 
Details over de prijs voor Nederland
Het shoptegoed is in één keer te besteden bij de s.Oliver store in Maastricht, Mosae Forum 72, 6211 DS Maastricht. De hotelovernachting is tevens in de stad Maastricht, uitgaande van 1 tweepersoonskamer, incl. ontbijt, in een hotel dat geboekt wordt door s.Oliver en de keuze is van s.Oliver. Tevens wordt er een budget van 150 euro beschikbaar gesteld voor lunch en diner, welke in het weekend van de hotelovernachting door het winnende koppel besteed dient te worden. Het weekend dient plaats te vinden binnen 3 maanden na het bekendmaken van de winnaar, en dient daarom voor 15 september plaats te vinden, hierna komt de prijs te vervallen. Voor verdere details en voorwaarden van deze prijs, verwijzen wij naar artikel 8 van de Algemene Voorwaarden behorende bij deze actie.
 
Details over de prijs voor België
Het shopping tegoed is in één keer te besteden bij de s.Oliver store in Hasselt, Koning Albertstraat 2, 3500 Hasselt. De hotelovernachting is tevens in de stad Hasselt, uitgaande van 1 tweepersoonskamer, incl. ontbijt, in een hotel dat geboekt wordt door s.Oliver en de keuze is van s.Oliver. Tevens wordt er een budget van 150 euro beschikbaar gesteld voor lunch en diner, welke in het weekend van de hotelovernachting door het winnende koppel besteedt dient te worden. Het weekend dient plaats te vinden binnen 3 maanden na het bekendmaken van de winnaar, en dient daarom voor 15 september plaats te vinden, hierna komt de prijs te vervallen. Voor verdere details en voorwaarden van deze prijs, verwijzen wij naar artikel 8 van de Algemene Voorwaarden behorende bij deze actie.

Doe dus snel mee met de winactie! Ga hier naar de actiepagina om jouw foto te uploaden!