Lifestyle / Celebs
Celebs

7 celebs die publiekelijk gedist werden

Reageer 0
Ieder doodgewoon mens heeft het weleens: ruzie. Maar celebs kunnen er ook wat van. En omdat ze toch al in de spotlights staan, schromen ze niet hun collega publiekelijk lik op stuk te geven. 7 celebs die en public gedist werden.

Patricia Paay door Theo Maassen
Waar? Bij De Wereld Draait Door, zo, whop!, bij Matthijs aan tafel.
Waar ging het over? Over de naaktreportage van Patricia Paay in Playboy. Matthijs vraagt aan Theo wat hij daarvan vindt en zijn reactie is niet mals...
Wat zei Theo dan? Tja, wat niet? "Wáárom?" was Theo's eerste reactie. Die konden we nog incasseren. Maar dan... na een tirade over wat voor geile aandachtstrekker Patries is, suste Matthijs hem de mond en gebood Theo eens goed naar de Playboy-foto's te kijken. Na een paar minuten vroeg Matthijs naar zijn oordeel, en die luidde: "Nou, een vriend van mij is necrofiel, en die zou het wel mooi vinden." Classy.

Touriya Haoud door Johnny de Mol
Waar? Bij RTL Late Night, gezellig voor Humberto's neus.
Waar ging het over? Over wie denk je? De vriendschap tussen Tour en Syl natuurlijk, die op de klippen is gelopen omdat Sylvie dacht dat haar vriendin informatie over haar verkocht aan de Duitse pers. Syl maakte het rap met haar vriendin uit, en zoals het vaak is met relaties: dat kwam eh, een beetje overwacht. Touriya wist niet wat haar overkwam toen ze vernam dat zij en Sylvie geen BFF's meer waren en spuwde haar gal via Twitter door te zeggen dat een echte vriendin geen mes in je rug steekt en dat sommige mensen zielig zijn en denken dat de wereld om hen draait, hashtag #youlostallyourfriends. OnZe liefste Humberto snapte niet wat er aan de hizzle was en ondervroeg Touriya tijdens RTL Late Night aan zijn tafel, waar ook Johnny de Mol zat. Om te bewijzen hoe goed bevriend Tour en Syl wel niet waren, betrok de Marokkaanse schone John bij het gesprek: "Het is net een relatie. Je bent vijftien jaar bevriend, hè? Johnny, jij kent ons nog uit de tijd van Costa!" 
Wat zei Johnny dan? Wat een man altijd zegt als twee vriendinnen het aan de stok hebben: "Hé, laat mij hier buiten, alsjeblieft." Tour reageerde zoals een gediste deerne zou doen: "Hahaha. Whatever."

Gordon door Ancilla Tilia
Waar?
Bij RTL Late Night, where the magic dus schijnbaar happens.
Waar ging het over? Over dat mensen steeds minder privacy hebben, en dat Ancilla daar als naaktmodel last van heeft: stalkers zouden haar gemakkelijk kunnen vinden. Gordon ging daar op in en vond dat Ancilla zich niet moest aanstellen: "Je moet het allemaal niet belangrijker maken dan het is. Iedereen weet me te vinden en ik heb daar geen moeite mee. Ik heb niks te verbergen. Who cares. Dat is de tegenwoordige tijd. Vind jij jezelf zo belangrijk dat je afgeschermd moet worden van iedereen? Als jij op internet met je blote borsten gaat, dan weet je toch hoe laat het is?" Ancilla wilde hier op ingaan, maar Gordon praatte lekker door. En dat schoot de blondine in het verkeerde keelgat.
Wat zei Ancillia dan? "Als je me even laat uitpraten? Misschien moet je wat minder coke gebruiken, Gordon, want je praat een beetje door me heen."

Anouk door Ilse de Lange
Waar? Op Twitter.
Waar ging het over? De nieuwe cd van Ilse. Anouk was (en is) duidelijk geen fan van haar en liet dat merken door op Twitter een foto te plaatsen van Ilse's cd in de prullenbak, vergezeld van de tekst 'Stop sending me all this crap' en de hashtag #keepyourshit. Natuurlijk werd Anouk dik trending, en velen pakten hun bak popcorn er al bij om uitgebreid te gaan genieten van een bitchfight tussen de zangeres en Ilse. 
Wat zei Ilse dan? Die bitchfight kwam er niet. Onze nuchtere Ilse haalde haar schouders op en reageerde op alle commotie als iemand die erboven staat: "Ik bedank Anouk voor de gratis promotie! Er komt geen gevecht hoor, zijn er 2 voor nodig en ik doe niet mee:-). Fijne dag!"

Heidi Montag door Lauren Conrad
Waar? In Laurens crib in L.A.
Waar ging het over? Spencer – Lamlul – Pratt, natuurlijk. Lauren kon zijn bloed wel drinken omdat hij allerlei nare dingen over haar had verspreid, maar haar beste vriendin Heidi en tevens liefje van Spencer, bleef bij hem. Ze probeerde het in het appartement waar Lauren woont, bij te leggen met Lauren, maar die was er meer dan klaar mee. En dat liet ze merken ook.
Wat zei Lauren dan? "I want to forgive you and I want to forget you." Met de nadruk op forget. Zo. Daar zit geen woord Frans bij.

Taylor Swift door Kanye West
Waar? Op de MTV Awards 2009.
Waar ging het over? Country Taylor won op de MTV Awards van 2009 een award voor 'Best Female Video'. Daar was Kanye West het niet mee eens: hij bestormde tijdens Swiffy's dankwoord het podium, greep haar microfoon en zei precies wat hij vond van het feit dat miss Swift er met de award vandoor ging.
Wat zei Kanye dan? "Imma let you finish, but Beyoncé had one of the best videos of all time." Auch. Gelukkig voor Taylor, was uiteindelijk Kanye het zieligst: Beyoncé, die later die avond een award won voor 'Video of theYear' met Single Ladies, nodigde Taylor uit op het podium om haar speech af te maken. Daarnaast had Kanye naar eigen zeggen 'drank en seks' nodig om uiteindelijk over dit incident heen te komen.

Katy Perry door Miley Cyrus
Waar? Op Twitter.
Waar ging het over? Katy ging naar een concert van Miley en kreeg een mooie plek vooraan. Miley besloot daar gretig gebruik van te maken en stapte tijdens het nummer Adore You op Katy af voor een lekkere lebber. De twee kusten, maar in een talkshow zei Katy later dat ze niet wilde tongzoenen met Miley. "Ik wilde haar wel zoenen, maar op een vriendschappelijke manier." Miley draaide haar hoofd en probeerde volgens Katy 'dieper' te gaan, waarop Perry terugdeinsde. "Wie weet waar die tong allemaal is geweest!"
Wat zei Miley dan? Rebel Miley liet zich niet door Katy op haar kop zitten en haalde via Twitter naar haar uit: "Meid, als je je zorgen maakt over waar die tong allemaal is geweest, dan is het maar goed dat je ex-vriend je ex-vriend is, want we weten allemaal waar díe tong is geweest." 

Welk weerwoord vind jij het best?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen