Helemaal top: de crop top (voor elk figuur!)

Mode & trends door Marleen_S
In de jaren negentig noemden we het gewoon een buiktruitje. En rekende er maar op dat je moeder je zo niet de deur uitliet. Anno 2014 kan het gelukkig weer, die navel laten zien. Kom maar op met die crop top, welk figuur je ook hebt! 

Buikjestaferelen
Of je nu je buikje wilt verdoezelen of juist benadrukken, deze zomer kun je hoe dan ook met een crop top gezien worden. Ben je niet zo blij met je opbollende onderbuikje? Draag je crop top dan wat wijder en draag er een high waist spijkerbroekje onder. Heb jij flink getraind en mag iedereen jouw soon to be-sixpack bewonderen? Ga dan voor strak en ultrakort.

Buikje verdoezelen

Buikje showen

Borstenparade
Heb je helemaal geen problemen met je buik, maar zorgen juist je borsten ervoor dat je twijfelt of je een crop top kan dragen? Dan hebben we ook goed nieuws. Want of je nou grote kanjers hebt of zo plat bent als een dubbeltje, beiden kun je prima benadrukken of juist laten verdwijnen. Draag een wijde crop top als je boezem boven gemiddeld is en kies voor een strakker exemplaar met bijvoorbeeld ruches om je borsten wat meer volume te geven.

Big boobies
 
 Klein maar fijn
Net even anders
Vind je de crop top toch een beetje eng vanwege het blote buik-effect? Draag 'm dan over een blouseje. Zo blijft je buik veilig bedekt, maar heb je toch het idee van een korte top dragen. Je kunt 'm ook dragen onder een tuinbroek - die is deze zomer ook helemaal hip. Zo zie je wel dat de zijkant en je rug bloot is, maar ziet niemand je buik. 

Fleur en kleur
 
Wie de tuinbroek past, trekke 'm aan

Hoe zou jij de crop top het liefste dragen deze zomer?