Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Scream & shout: irritatiemomentjes

We hebben ze allemaal weleens: momenten waarop je van frustratie eigenlijk heel hard wilt schreeuwen. Lekke band, zeiknat geregend, dat belangrijke bestand pleite… We kennen het. En daarom gillen we gewoon lekker met je mee!
 
Want man o man, je zou toch bijna de haren uit je kop trekken als...
 
… je in alle haast van huis vertrekt en je achter de wekelijkse vuilniswagen komt te staan die de hele straat blokkeert. Fan-tas-tisch. En de lucht ook, echt geweldig.
 
… je je tong verbrandt, omdat je diezelfde ochtend te snel je thee naar binnen gooit.
 
… je lievelingstas uit z’n naden scheurt en de gehele inhoud – inclusief je supertampons – op straat klettert.
 

… je na het douchen met je nog vochtige benen in je pas gewassen spijkerbroek springt. En je ‘m vervolgens maar tot halverwege je kuiten krijgt.
 
… je een crackertje eet en honderdduizend kruimels in je decolleté verdwijnen, waardoor je uren kunt lopen graaien en schudden, totdat het eindelijk niet meer schuurt.
 
… er een steentje in je schoen zit.
 
… je jezelf net lekker buiten in de tuinstoel hebt geïnstalleerd en er spontaan een heel lokaal buitje naar beneden valt.
 
… je boodschappen hebt gedaan en je het belangrijkste ingrediënt bent vergeten en je dus echt nog een keer op en neer moet.
 
… je denkt je aardappeltjes in een flinke scheut olijfolie te bakken, maar het azijn blijkt te zijn.
 
… je denkt dat je telefoon de hele nacht aan de oplader heeft gelegen, maar je het snoertje niet goed hebt ingeplugd en hij ’s ochtends nog maar 1% batterij heeft. En je geen tijd hebt ‘m opnieuw op te laden.

 
… je theezakje scheurt in je mok met heet water.
 
… je alle boodschappen uit je tas haalt en de bananen en het beschuit onderop – natuurlijk – blijken te liggen. Iemand een bananensmoothie met een kilo kruimels?
 
… je een taart hebt gebakken, de springvorm openklikt, je appelkruimelbodem uit elkaar scheurt en je met zorg samengestelde inhoud daardoor in elkaar zakt.
 
… je een flinke klodder kipkerriesalade op je broodje smeert en je bij de eerste hap erachter komt dat hij behoorlijk over de datum is.
 
… je ’s avonds laat nog even naar de Appie gaat, je favoriete brood er niet meer is en je het moet doen met het laatste beetje Euroshopper-brood.

Lees ook de vorige edities van Scream & shout...

Welke irritatiemomentjes heb jij vaak?