Lifestyle / Werk & studie
Werk & studie

Het dagboek van Ze: heet, heter, heetst

Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over relaties, seks, gekke trends en beauty is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...
 
Tijdens deze warme dagen met tropische temperaturen, zitten wij – inclusief loeiende ventilators en lekkende ijsjes – achter onze bureaus, druk aan het zwoegen, zweten en… tikken! Maar behalve dat, is het ook tijd voor een feestje! En niet alleen omdat we helemaal into het WK zijn, maar omdat er nog veel meer te vieren is… Kijk je mee? 
 

Marleen besloot al haar scriptiestress van zich af te swingen, dus danste ze haar billen uit haar (tuin)broek op het Amsterdamse festival Open Air. Bloedjeheet dat het er was, dus sprong ze ter verkoeling onder een sproeier. Woehoe, dance it baby! 


En we kregen nog meer verkoeling op de redactie! Zo kregen we van Albert Heijn twee verrassende waterflesjes, eentje met munt en citroen en de ander met komkommer en dille. Een verfrissende dorstlesser voor tijdens de warme kleffe zomerdagen, zonder calorieën en 100% natuurlijk. De flesjes zijn bij alle AH's verkrijgbaar! 


Nog meer healthy shizzle verorberde Marleen na een intensieve bootcamp georganiseerd door EkoTown. Eko-huh? EkoTown is het eerste biologische lifestyle festival in Nederland. Tijdens dit tweedaagse festival in het Amsterdamse Bos op het Arena terrein op zaterdag 21 en zondag 22 juni, kun je als sportliefhebber en foodie een heel weekend terecht. Je mag de lekkerste gerechten proeven, recepten verzamelen, meedoen met yogasessies of een bootcamp volgen. Dit welverdiende superfoodontbijt kreeg ze nadat ze samen met collega’s van onder andere Girlscene en Vrouwen even flink wat calorietjes had geburned. Enehh, houd Ze.nl goed in de gaten want wij mogen 2x2 kaarten weggeven voor dit festival!


En na de bootcamp werd Marleen geïnterviewd. Want wat is voor haar biologisch eten? En voor welk online magazine werkt ze eigenlijk? Nou, voor degenen die het gemist hebben: ze werkt - ja, wérkt - bij Ze, en dan niet als de eeuwige stagiair, maar voortaan als redactrice! Woehoe!


En niet alleen Marleen had haar famous-momentje, ook Kimberly was meerdere keren te zien in een tv-spotje voor TLC Masterchef Ireland. Go Kim! Wil je het spotje zien? Bekijk 'm hier op YouTube.


Na al die inspanning, waren we toe aan een beetje ontspanning. Intens genot voor onZe Fleur toen ze een relaxte massage kreeg van Karin. Genieteeeeh! 


But first... let me take a - ongegeneerde - selfie. 


En ook kregen we een overload aan theetjes, wat de ontspanning ook wel goed deed. Pickwick verwende ons met een Fruit Fusion-pakket met smaakjes als ananas & citroen, zwarte bes & kers en framboos & aardbei. En eerlijk is eerlijk: fruitig zijn ze zeker! En onze favoriet gaat naar… tromgeroffel… zwarte bes en kers. Lekker dat-ie is!   


En alsof we nog niet genoeg te lurken hadden kregen we ook een pakketje van Douwe Egberts. Want, dit populaire koffiemerk verkoopt vanaf nu ook eigen koffiecapsules. En wel in vijf verschillende varianten: van een krachtige espresso tot een milde lungo melange. Helaas zijn we geen fanatieke koffiedrinkers, maar voor degenen die dat wel zijn: vanaf juni zijn ze verkrijgbaar in de Nederlandse supermarkten. Go get them. 


Fleur kan maar niet ophouden om met haar kitten Cor te kroelen. Want behalve dat ze flink wat kattenkwaad kan uithalen (zie de foto hieronder), is ze ook zo, zo, zo schattig! En kijk, ze lacht. Zó lief. 


Arme Cor. Het is ook niet zo snugger om tijdens het spelen in je eigen staartje te bijten hè?! Gevolg: Fleur heeft haar hele pinksterweekend doorgebracht bij de dierenarts, en Cor hupst - nog altijd even vrolijk - rond met een kapje en gipsstaartje. Get well soon, Corrie! 


En ja hoor! Net zo sexy als Yolanthe poseerden we in een knaloranje Sloggi-onderbroek. Waarom? Om onze voetbalmannen aan te moedigen natuurlijk. Deze World Championship Hipster is gemaakt van zeer zachte microfiber en verkrijgbaar in een multipack. Wij trekken 'm aan hoor. Hup holland hup! 


En ook Jillz verblijdde ons met wat overheerlijke drankjes om de wedstrijden door te komen. Wij zijn er klaar voor!
 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.