Zomerfilmtip: het ontroerende THE FAULT IN OUR STARS

Media door Kimberly

De zomer is officieel begonnen en dat betekent dat we mogen genieten van vrije dagen. Hoe je deze het best kunt vullen? Met veel park-, strand- en… biosbezoekjes! Want vanaf 10 juli draait de film THE FAULT IN OUR STARS in de bioscoop. 

Het verhaal 

Hazel en Gus zijn twee heel bijzondere tieners. Ze beschikken allebei over een cynisch gevoel voor humor, hebben een hekel aan alles wat gewoon is en zijn stapelgek op elkaar. Hun relatie is op zich al een wonder, omdat ze elkaar hebben ontmoet bij een praatgroep voor kankerpatiënten... 
 

THE FAULT IN OUR STARS is gebaseerd op de bestseller EEN WEEFFOUT IN ONZE STERREN van John Green, en gaat over de meeslepende, grappige, spannende en tragische reis door het leven en de liefde. Want Gus is smoorverliefd op Hazel, maar Hazel houdt liever afstand. Waarom? Ze is een tikkende tijdbom, en als die op een dag explodeert, verwoest ze iedereen om zich heen. 

Waarom een must see? 

De film is een tikkie Neerlands trots: hij is deels opgenomen in hartje Amsterdam, en daarnaast maakt de Nederlandse actrice Lotte Verbeek deel uit van de cast. En Lotte is weer onderdeel van een topcast: onder anderen Shailene Woodley (Divergent), Laura Dern (Jurassic Park) en Josh Boone (Stuck In Love) spelen mee in de film. De film is een echte tranentrekker, maar mét humor. Dus, ben jij in voor een tissue-avondje waarbij je lekker kunt snikken en sniffen? En dan óók van het lachen? Dan is deze film een echte must see. 
 

 
Wil je weten op welke locaties in Amsterdam de film is opgenomen? Check hier het kaartje met de filmlocaties.

THE FAULT IN OUR STARS draait vanaf 10 juli in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hier in welke Pathé-bioscoop bij jou in de buurt hij draait! 


Bekijk de trailer hier
fout in embed: media provider niet ondersteund

Ga jij 'm zien?
Copyright © 2014 Twentieth Century Fox