De mankini: de bikini van borsthaar

Media door Marleen_S
Een beetje man heeft een harige bos hout voor de deur. Maar gewoon een paar sprietjes tot een volwaardige bos borsthaar laten groeien, is anno zomer 2014 niet meer genoeg. Nee-hee, er bestaat een heuse borsthaartrend: de mankini.

 
Nu de zomer in volle gang is, moeten de behaarde mannen in de wereld eraan geloven: de heggenschaar erin. Want terwijl het donzige dekbedje in de winter hun sixpack goed isoleert, is het in de zomer behoorlijk zweten. Maar een simpele waxbehandeling bij de beautysalon, daar kun je je lover niet meer mee naartoe nemen. Zelfs op borsthaargebied bestaan er trends.
 

Zijn harige bikni staat perfect in balans met z'n tattoo

Bikini van borsthaar

De trend van deze zomer? De mankini! Een samentrekking van de woorden man en, jawel, bikini. Want mannen en bikini’s, die hebben natuurlijk alles met elkaar gemeen. Het is een feit dat mannen een zwak hebben voor deze kleine lapjes stof.  

Maar mannen kunnen nu ook zelf in een bikini rondparaderen! De mankini kan de man namelijk heel makkelijk zelf fabriceren door gewoon het gewenste borsthaar in een mooie bikinivorm te scheren. Een bikini van borsthaar dus. 
  


Je vrouw het werk laten doen of je snor laten overlopen in je mankini, shinen zul je zeker

Hi-harig-larisch

Vele mannen gingen al voor in de trend en vooral de triangel-top is populair. Bij wijze van grap, vanwege een of andere Facebook-nominatie of voor het ‘echie’, mannen grijpen massaal naar het scheermesje om hun manboobs met haar te benadrukken. En het staat ze, in sommige gevallen, nog best goed ook. Hoe, en in vredesenaam waaróm de trend ooit is onstaan, is onduidelijk, aldus Women's Health. Hilarisch is het zeker. 

Of we kunnen verwachten dat de hele Costa Brava vol ligt met mannen en hun mankini’s betwijfelen we, maar op internet zijn de mooiste creaties in ieder geval al wél te vinden. Een knap staaltje scheerwerk, als je het ons vraagt. Dus, Borat move over met je ieni mini stringbikini en jij ook, spornoseksueel met je piepkleine balzakhouder, echte mannen dragen borsthaarbikini's deze zomer. 
 
Wat vind jij, is de mankini heter dan hot of absolutely not?

Beeld: Instagram