Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Stedentrip naar shoppingcity Newcastle!

Al eens gedacht aan een stedentrip naar de Noord-Engelse stad Newcastle? Deze stad heeft ontzettend veel te bieden. Hippe bars & restaurants, de leukste winkels en ook nog een vleugje cultuur. Wij geven een stedentrip weg!
 
 
Per cruiseferry naar Newcastle
DFDS Seaways brengt je op een ontspannen manier naar Newcastle. Je stapt aan boord van de cruiseferry en geniet op het zonnedek van een heerlijke cocktail. Als de zon begint te zakken kun je heerlijk dineren in een van de restaurants aan boord. Natuurlijk neem je daarna nog een drankje in de bar. Overnachten doe je in je eigen, comfortabele hut. ’s Ochtends geniet je van een heerlijk ontbijt waarna je aankomt in Newcastle. 
 
 
Stedentrip naar Newcastle
Nadat je bent afgezet in het centrum, kun je de stad gaan ontdekken. Wat ga je als eerste doen? De winkels leegshoppen (Primark! TopShop!)? Relaxen aan het water met uitzicht op de beroemde bruggen van Newcastle? De keuze is aan jou… ’s Avonds overnacht je in een centraal gelegen hotel, waarna je nog een dag kunt genieten van alles wat de stad te bieden heeft. In de namiddag stap je weer aan boord van een van de schepen van DFDS Seaways om wederom te genieten van een relaxte overtocht. 
 

Winnen
Oeh la la! Wil jij kans maken op een stedentrip naar Newcastle voor twee personen, inclusief retourovertocht, twee overnachtingen aan boord en een overnachting in een centraal gelegen hotel in Newcastle? Laat dan hieronder je gegevens achter. Meer kans maken?  Like Ze.nl op Facebook en deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op de share-icoontjes aan de zijkant te klikken.
 

 
Het uitvoeren van de reis is op basis van beschikbaarheid. Door deel te nemen aan de actie, geef je je automatisch op voor de nieuwsbrief van DFDS Seaways.

Deze actie loopt tot en met 14 september 2014.