Beroemde mannen die kibbelen als vrouwen

Celebs door Susan
Het is bloedbonje in de Gazastrook, ISIS voert afschuwelijke terreurdaden uit en Poetin dreigt Europa binnen te vallen, maar ondertussen heeft Hollywood het druk met minstens zo belangrijke zaken. 
 
Stennis schoppen is de favoriete hobby van menig celeb en niet in de minste plaats omdat het altijd een breed uitgemeten publiciteitsmomentje oplevert. De gemiddelde ster heeft een riant ego en in combinatie met een veelvoorkomend tekort aan relativeringsvermogen staat dat garant voor vetes om je vingers bij af te likken.
 
We weten allemaal dat Sabia Boulahrouz het bloed van Sylvie Meis wel kan drinken (oh nee, ze zijn nu weer vriendinnen) en dat Kelly Osbourne voodoo pleegt op Christina Aguilera nadat ze elkaar beurtelings uitmaakten voor vette zeug. Ik kan een eindeloos pleidooi afsteken over sisterhood en dat vrouwen elkaar juist wat meer moeten supporten, maar  het gekift tussen vrouwen is van alle tijden en vast herleidbaar naar iets functioneels uit de oertijd. Dat gezegd hebbende: mannen zijn net zo erg. Ze doen misschien alsof ze tof de lucht klaren met een non-verbaal intermezzo om vervolgens gebroederlijk een biertje te drinken, maar neen: mannen zijn minstens zulke vinnige branieschoppers als vrouwen. Deze beroemde divo’s leverden recent nog het bewijs.
 

1. Freddie Prinze Jr. vs. Kiefer Sutherland
Freddie Prinze Jr. speelde ooit met Kiefer Sutherland in de serie 24. Freddie besloot laatst zijn vergane glorie nieuw leven in te blazen door Kiefer te kwalificeren als ‘de meest onprofessionele acteur met wie hij ooit samenwerkte’. “Kiefer heeft meer dan vijf jaar geleden met hem gewerkt en dit is voor het eerst dat hij dit hoort. Hij genoot van werken met Freddie en wenst hem het allerbeste”, aldus zijn woordvoerder. Met andere woorden: Freddie is een huichelachtige lafaard omdat ‘ie het destijds niet in z’n gezicht zei en Kiefer staat daar mijlenver boven. Touché. Onbetwiste winnaar: Kiefer Sutherland.
 

2. Orlando Bloom vs. Justin Bieber
Ik durf een klein wedje te leggen dat negen van de tien ruzies tussen mannen over vrouwen gaat. Zo ook bij Justin Bieber en Orlando Bloom. Toen Biebs met iets teveel bravoure roeptoeterde dat Orlando zijn ex Miranda Kerr vooral de groeten van hem moest doen, plantte de acteur zijn vuist op het tienersnoetje. Nadat de kemphanen uit elkaar werden getrokken, gaf het idool nog een online trap na door een foto van een huilende Orlando op Instagram te posten. Daarmee liet ‘ie in één klap zien dat hij nog een klein pubertje is. Winnaar: Orlando Bloom.
 

3. Kanye West vs. Jimmy Kimmel
Kanye West staat niet per se bekend om zijn gevoel voor zelfspot. De rapper beschouwt zichzelf als Gods cadeau aan het universum en iedereen die dat in twijfel trekt, heeft een probleem. Toen Jimmy Kimmel hem belachelijk maakte in zijn talkshow met een hilarische sketch, pakte Kanye dat dan ook niet sportief op. Wat volgde was een onnavolgbare Twittertirade IN HYSTERISCH CAPSLOCK waarin hij Jimmy voor rotte vis uitmaakte. Wel weer kudo’s voor Kanye die later alsnog in zijn talkshow aanschoof en met frisse tegenzin toegaf dat de ruzie ‘een beetje middelbare school’ was. Desalniettemin, de winnaar: Jimmy Kimmel.
 
Gemene steken onder water, geroddel en gevoelens opkroppen om vervolgens lekker te imploderen zijn mooi niet alleen voorbehouden aan het vrouwvolk. Hoewel het best fijn is om zo nu en dan te rellen, je kont in de krib te gooien en met gevoel voor drama wat in het luchtledige te schreeuwen is dat gekibbel zelden constructief. Hoe vaak ben je nou echt opgelucht na een slaande ruzie? Heus, een beetje meer harmonie en lieve vrede kan in deze tijd geen kwaad. Dus, mannen, vrouwen en alles daar tussenin: ben je boos pluk een roos, tel tot tien, kus erop en dan hebben we ’t er niet meer over. Tenzij iemand iets onaardigs zegt over Ryan Gosling. Die mensen mag je slaan.

Lees hier de vorige showbizzcolumns van Susan!


 
Susan is een 24-jarige journalist wiens leven een aaneenschakeling is van guilty pleasures.

Ze koopt te veel schoenen, luistert naar Modern Talking en reggaeton, is dol op Leslie Nielssen-films, Dolly Parton, de Zara en de showbizzpagina van The Daily Mail.

Verder schrijft ze voor TVGids.nl, lust ze geen ananas en is ze volgens haar collega’s het geheime zusje van de Kardashians.