Bye Kimberly, Hello Sabine!

Werk & studie door Sabine
Als er één uitdrukking absoluut telt bij Ze.nl, dan is het wel time flies when you’re having fun. Acht maanden geleden kwam Kimberly op de redactie en nu is het voor haar alweer tijd om het stokje over te dragen aan… Sabine. 

Bye Kimberly!
Neeeee, is het nu al tijd om te gaan?! Het is als de dag van gisteren dat ik retezenuwachtig de redactie binnenliep. Met klamme handjes tikte ik mijn welkomststukje en nu is het alweer tijd voor – wacht effe, mental breakdown… – mijn afscheidsstukje. Na vijf stagemaanden voor mijn studie, besloot ik er een zomerstage aan vast te plakken. Zó leuk vind ik het hier. Nu valt er niks meer aan vast te plakken, dus ga ik mijn stagestokje overdragen en de allerleukste, gezelligste vrouwensite van Nederland én de Ze-toppers verlaten. Helaas. 


Behalve dat ik héérlijk over alles-wat-de-vrouw-leuk-vindt mocht tikken, was het ook tijd om mijn interviewskills op de proef stellen. Mijn pronkstukken? Dat is toch wel het interview met Zarayda Groenhart - waar ik ook nog even heel impulsief een smakelijk spotje voor MasterChef meedraaide, het Zeven Zonden-interview met Sharon Doorson en het best-wel-pikante interview met Dave Mantel. Tussendoor hebben we ook nog een heus haaronderzoek gedaan en verschenen we in media als Nu.nl, LINDA. en Q-music (oh. my. god). Ook mocht ik de première van Hartenstraat bijwonen, waar ik - alsof ik het elke dag doe - onder andere Gigi Ravelli, Georgina Verbaan en Susan Visser heb geïnterviewd, en waren Karin en ik als ware BN'er-lovers aanwezig op de RTL Perspresentatie. Ge-wel-dig was dat! Met onze billen in het publiek tussen heel RTL was het een BN'er-paradijs dat ik stiekem nooit meer wilde verlaten. Goh, wat een rijtje hierboven, hè? Daarvoor ben ik ontzettend dankbaar! 

Maraja Kerrie, cupcakes en a-fashionable fotoshoots
Na het allround adlippen van Maraja Kerrie-songs, het plusminus dagelijks verorberen van cupcakes en mergpijpen, het schieten van de meest a-fashionable fotoshoots, de gezellige theekransjes, het gieren om de meest slechte (scheet)grappen, maar ook het samen poepiehard werken voor Ze, kun je wel zeggen dat ik een speciale en superfijne band heb opgebouwd met de Ze-toppers. Man, wat ga ik ze missen! Maar ook jullie lieve leZeressen, want wat was het leuk om voor jullie te schrijven en de lieve reacties te lezen. 

En nu? Nu start ik met de opleiding Media, Informatie en Communicatie en hoop – nee zórg ik ervoor dat ik naast mijn studentenleventje nog tijd heb om een rits leuke artikelen te schrijven voor Ze en vaak nog eens voorbij te komen op de redactie. Want afscheid nemen van Ze? Inderdaad Marleen, dat bestaat niet! 

Veel liefs,
Kimberly

 
Hello Sabine! 
Toen ik hoorde dat ik stage mocht lopen bij Ze.nl was ik in de zevende hemel. Zo snel mogelijk vertelde ik het aan iedereen die het maar horen wilde. Inclusief mijn hond, die mijn enthousiasme niet echt snapte, maar wel vrolijk met mij meedeed. 
 
Ik zal me maar eens kort voorstellen. Mijn naam is Sabine en ik ben 21 jaar oud. Van kleins af aan schrijf ik al met veel plezier en het zal daarom ook geen verrassing zijn dat ik Journalistiek studeer. De komende maanden zal ik stage komen lopen bij Ze.nl en ik heb daar superveel zin in!  
 

 
Naast mijn passie voor schrijven ben ik gek op mijn kleine meid. Als ik heel eerlijk ben misstaat kleine meid hier volledig, aangezien mijn ‘kleine meid’ een grote stoere Duitse herder is. Verder geef ik graag geld uit aan kleding (of aan spullen die ik helemaal niet nodig heb), spreek ik graag af met vriendinnen en ga ik met veel liefde naar de bioscoop. Ook vind ik het af en toe eens lekker om heerlijk onderuitgezakt op de bank (samen met mijn hond) Bridget Jones’s Diary te kijken.  
 
Ik verwacht dat ik bij Ze.nl veel ga leren. Hoe ik leuke, sappige, spannende en serieuze artikelen kan schrijven, maar wat minstens net zo belangrijk is, is dat ik verwacht elke dag met plezier naar de redactie te komen en er een geweldige tijd te hebben. 

Veel liefs,
Sabine