De 5 fashion musthaves van de maand september

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Shopaholics opgelet! Geen idee in welke items je het beste kunt investeren? Ons modezusje Fashionscene.nl zet vanaf nu iedere maand vijf fashion musthaves op een rij! Van een klein, fijn kettinkje tot minimalistische sneakers.. deze items móet je hebben!
 
1. Klein, fijn kettinkje
Waarom wij zo van fijne kettingen houden? Ze zijn subtiel en passen bij iedere outfit. Ook kun je ze heerlijk mixen, wat ook wel ‘layeren’ genoemd wordt. Ga bijvoorbeeld voor kettinkjes in dezelfde kleur, maar met andere hangertjes. Nog geen fijn kettinkje in je sieradencollectie? Dat wordt dan hoog tijd.
 
Tip: combineer je kettingen met een simpele blouse of een basic t-shirt. Zo vallen ze nog meer op!
 

Dubbele ketting, Mango € 12,99
Ketting met pijltje, Asos € 17,14
 
2. Grijs t-shirt
Comfy, klassiek en veelzijdig. Of je het nou casual houdt met een boyfriend jeans of chic met een bloemenrok, een grijs t-shirt mag gewoon niet in je garderobe ontbreken. En het fijne? Je kan hem nu aan, maar in de winter gaat 'ie ook nog mee. Een grijs t-shirt combineert namelijk prima met een leren jack of een lang, warm vest.
 
Tip: Shoptegoed van deze maand al op? Duik dan de kast van vriendjelief in. Met een knoop en opgerolde mouwen kom je namelijk ook heel ver!
 
T-shirt met knoopdetail, Nelly € 22,95
Awesome t-shirt, Zalando € 9,95
 
3. Minimalistische sneakers
Geen fratsen, alleen maar functie. Dit najaar heeft de sneaker zo min mogelijk details: geen contrasterende stiksels, felle kleuren of onnodige versieringen. En alsjeblieft, wees er niet té voorzichtig mee. All-white sneakers staan het mooist als ze een beetje afgetrapt zijn. 
 
Tip: wil je het helemaal goed doen? Kies dan ook voor een outfit in minimalistische stijl. Een simpele top, een broek zonder details en een tas zonder fratsen. Het liefst in zwart/wit.
 
Adidas sneakers, Zalando € 89,95
Vans sneakers, Zalando € 64,95
 
Bron beeld: Thehautepursuit.com
 
4. Schoudertas
Als er één schoudertas is die je deze maand moet aanschaffen dan is het wel de ‘bucket bag’. Zo langzamerhand begint de vorm van deze tas toch echt dé vorm van het jaar te worden. Wij houden van deze functionele tas, waar je superveel in kwijt kunt. Serieus, áls je hem nog niet hebt geprobeerd moet je dat nu doen! 
 
Tip: Keuzestress? Ga voor een zwarte variant, die kun je werkelijk o-ver-al mee combineren. 
 

Zwarte tas, Nelly € 34,95
Witte tas, Nelly € 37,95
 
5. High waisted jeans
Oke, je houdt van jeans. Maar dat betekent natuurlijk niet dat je er iedere dag hetzelfde uit moet zien. Er zijn zoveel trends om uit te proberen. Een high waisted jeans bijvoorbeeld. In modeland is ie helemaal hot en happening en kun je er niet meer omheen. Het grote voordeel? Hij maakt je benen ellenlang!  
 
Tip: stop je top in je broek, zodat je de vorm van de broek goed ziet. Crop tops – die korte truitjes die je normaal gesproken niet zo snel zult dragen (want: blote buik) – combineren ook heel goed met deze hoge jeans.
 
Blauwe jeans, deBijenkorf, € 109,95
Grijze jeans, Zalando € 79,95
 
Kijk voor meer outfitinspiratie, hippe modetrends en stijladvies op ons zusje Fashionscene.nl!
 
Welk item ga jij aanschaffen?
Beeld: 1, 2, 3, 4, 5