Seks & relaties / Relaties
Relaties

10 herfstdates die je niet mag missen!

De herfst is weer aangebroken. Los van een waterige zonnetje op z'n tijd, staat de regen en kou toch een beetje centraal in dit seizoen. Precies nu jij een leuke date in de planning hebt. Maar no worries! Met deze tips van FleurFlirt heb jij in no time een fantastische date georganiseerd.
 
1. Boswandeling
Een boswandeling is eigenlijk in elk seizoen heerlijk, maar in de herfst is het helemaal te gek. De gekleurde bladeren die nog aan de boom hangen, kastanjes op de grond, paddenstoelen in alle kleuren en maten en de afgevallen bladeren die onder je voeten knisperen. Romantisch!
 
2. Theater
Spreken jullie ’s avonds af en wil je niet de hele avond geforceerd hoeven praten, maar vind je de bioscoop te standaard? Ga dan eens naar een theater. Dit wordt vaak een beetje vergeten, maar is juist super origineel. Bij Toomler in Amsterdam kun je bijvoorbeeld wat eten en/of wat drinken in een café-setting en krijg je halverwege de avond een aantal stand-upcomedians te zien. 


 
3. Tandem
Hoog op onze bucketlist staat het tandemfietsen. Dus waarom niet op je date? Lachbuien gegarandeerd en het ijs is meteen gebroken!
 
4. Appels plukken en appeltaart bakken
Je hebt op veel plekken in Nederland ‘zelfpluktuinen’ waar je onder andere appels kunt gaan plukken. Daar is dit het perfecte seizoen voor, want ze zijn nu helemaal rijp. Natuurlijk kun je ze ook in de supermarkt halen, maar dit is lekker nostalgisch! Ga vervolgens samen aan de slag en bak een overheerlijke appeltaart. Mmmmm…
 
5. Bieb A’dam 
Woon jij in Amsterdam of ben je van plan om met je date Amsterdam te gaan bezoeken? Breng dan eens een bezoekje aan de bibliotheek vlakbij het centraal station (gratis!). Ten eerste is het gebouw hartstikke modern en het bezoeken waard en daarnaast is het uitzicht over Amsterdam vanaf de hoogste verdieping fantastisch! 
 
6. Spel
Hebben jullie zin in een ouderwetse avond of zoek je nog vermaak voor een regenachtige namiddag? Begin dan samen een leuk spel. In veel bruine kroegen liggen spellen die je gratis  kunt gebruiken en zo kun je al spelend een beetje kletsen om elkaar te leren kennen.
 
7. Bingo
Niet voor iedereen weggelegd, maar zijn jullie nou een typisch koppel dat houdt van een grap?! Ga dan met z'n tweeën naar een Bingo! Alleen de spanning van een volle kaart zal de spanning tussen jullie wegnemen. Biertje erbij, helemaal goed.

 
8. Skiën indoorbaan
Zijn jullie in een sportieve bui? Dan is indoorskiën misschien wel iets voor jullie. Een beetje bewegen en een frisse neus halen is altijd lekker. En de drankjes bij de après-ski zijn dan natuurlijk de kers op de taart.
 
9. Wijnproeverij
Wat dacht je ervan om met z'n tweeën bijzondere wijnen te gaan proeven? Kijken hoe het met de kennis gesteld is. De rode wijnen zijn op een koude dag super geschikt. En gezellig!
 
10. Kleien
Zijn jullie een typisch creatief koppel? Sla dan een stuk klei in en ga samen een middag kleien. Maak bijvoorbeeld elkaars hoofden na, een hilarische middag gegarandeerd. Zet een lekker muziekje op en zorg voor hapjes en drankjes. Dan sta je al 1-0 voor… katjing!

Meer geluk, meer stralen. Happy singles en koppels die verliefd blijven, dat is Fleurs motto! Daarom voorziet deze website jou van een dagelijkse shot of life & love. Volg FleurFlirt.nl, jouw online LoveStyle gids.