Lifestyle / Media
Media

10 memorabele scènes uit tv-series

Op een vrije dag een serie kijken: is er iets fijner dan dat? Nee, en dus heb je de afgelopen jaren zo veel series gezien dat je bijna vergeet welke. Toch blijven bepaalde scènes ons altijd bij. Wat dacht je van de volgende 10?

Friends, Sex and the City, Grey's Anatomy... Is er een serie die je níet hebt gezien? Ongetwijfeld, maar je kunt vaak wel even teren op de shows die je al op je 'gekeken'-lijstje hebt staan. Sommige bevatten namelijk scènes die fe-no-me-naal zijn. Van hilarisch tot steamy: deze fragmenten vergeten we niet snel!

1. Friends: We were on a break!
In de vijftiende aflevering van Friends – seizoen 3 komt Rachel erachter dat Ross een escapade heeft gehad toen de relatie met Rachel op on hold stond. Ross' reactie is priceless.

2. Friends: Joey Doesn't Share!
Joey vertelt Phoebe waarom hij is afgeknapt op zijn date tijdens een etentje. De reden blijkt volstrekt logisch.
 
3. Sex and the City: I am someone who is looking for love
Iedereen met ook maar een beetje romantiek in zijn donder zucht en glimlacht bij deze beroemde zinnen van SATC's Carrie. In Parijs komt Carrie nogal tekort bij haar Russische lover Aleksander. Ze besluit hem vanuit haar hart te vertellen wat voor liefde ze eigenlijk zoekt.

4. Sex and the City: Sushi
SATC's Samantha besluit haar lover te verrassen en kweekt daarvoor een sexy, Japans sfeertje...

5. Grey's Anatomy: He's gone

Grey's Anatomy was stukken minder leuk toen Cristina Yang zowat voor het altaar gedumpt werd. Gevolg van haar gebroken hart? Ze werd maximaal hysterisch. Kijk maar (wel even blijven hangen tot het eind).
 
6. Grey's Anatomy: Callie's underwear dance

Als je baas je in je ondergoed ziet dansen, hoeft dat heus niet erg te zijn. Naast grappig, is deze scène vrij beroemd. Veel mensen prijzen het fragment, omdat er een vrouw in voorkomt die vormen heeft en in haar ondergoed durft te dansen. Geen schaamte voor een maatje groter dan XS/S, lijken de Grey's-makers te zeggen. Wij kunnen het daar alleen maar mee eens zijn!
 
7. Suits: I never went to Harvard

Suits' Mike vertelt zijn crush Rachel in een ruzie dat hij nooit naar Harvard is geweest en dus een fraudeur is, want iedereen op dit advocatenkantoor moet aan deze prestigieuze universiteit gestudeerd hebben. Zoals dat soms gaat met ruzies, is de ontlading groots... (Tip: zet je geluid iets harder dan normaal.)

8. How I Met Your Mother: Barney's Christmas songs

Zeg je How I Met Your Mother, dan zeg je Barney. En die kan enorm goed zingen. En op vrouwen jagen. Zo heeft hij al ja-ren een crush op het zusje van zijn vriend Ted, die altijd met Kerst op bezoek komt. Speciaal voor haar maakt Barnster ieder jaar een liedje...

9. Gossip Girl: Nate & Serena
Socialites zijn goed met geld, netwerken onderhouden en... aardbeien met chocoladesaus. Upper Eastsiders Nate en & Serena zijn daar het levende bewijs van.
 
10. Dexter: Fuck you
Of hij nu zelf iemand om zeep moet helpen of juist iemands prooi is, serial killer Dexter blijft altijd koel. Ook als hij zomaar uitgescholden wordt door zijn collega bij de recherche. 

Welke seriescène blijft jou altijd bij?