Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Een zonnige citytrip t.w.v. ? 750 naar Zuid-Europa!


Ken je dat? Je komt thuis van een hectische dag werken en je merkt met alle stress en chaos in je hoofd, dat je even wilt ontspannen. Daarom pak je een lekker wijntje en ga je op de bank zitten met je lover, gezellig!
 
Wijnmerk Lindeman’s snapt dit als geen ander. Vooral nu je weer terug bent van vakantie en weer volop in de hectiek van alledag bent beland, wil je nog weleens met een drankje en een zomers hapje terugdenken aan afgelopen zomervakantie. Wat zou het toch fijn zijn als de zomervakantie voor eeuwig zou duren… *zucht* 
 
Helaas kunnen we dat niet voor je regelen, maar misschien dat we die zomer nog nét iets langer voor je kunnen laten doorgaan...
 
 
Over Lindeman’s
Lindeman’s is een wijnmerk perfect voor elke gelegenheid. Of het nou gaat om een spontaan afspraakje, een gepland feest of simpelweg een rustig avondje thuis: met Lindeman’s haal je altijd het beste uit de tijd voor jezelf en ontmoetingen met vrienden. Van de iconische Bins-wijnen tot de kenmerkende Reserve-serie, Lindeman’s heeft een wijn voor iedere gelegenheid. Lindeman’s is exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn.
 
Een citytrip winnen!
Maar goed, terug naar die vakantie. Wij mogen namelijk via Lindeman’s een zonnnige, culinaire citytrip weggeven t.w.v. € 750, naar Barcelona, Lissabon, Madrid of Rome! Het verblijf en de reis worden vergoed en je krijgt een zakcentje mee om daar te kunnen genieten. Waarom? Om jou nog even iets langer van die zomer te laten genieten en te ontsnappen aan alle stress en de langzaam lager wordende temperaturen in Nederland.
 

Wat moet je doen?
Doe mee met de speciale fotowedstrijd van Lindeman’s! Er zal in ieder geval één dame die via Ze.nl is binnengekomen de citytrip winnen. Ga daarom via deze link naar de speciale app op de Facebook-pagina van Lindeman’s. Lees je dit vanaf je smartphone, klik dan hier. (Facebook-apps doen het niet op je smartphone namelijk.)

Wat voor foto je moet uploaden? Kies de foto van jouw meest bijzondere moment van afgelopen zomer uit, zet erbij waarom dit moment zo bijzonder voor jou was en vergeet niet te vermelden dat je via Ze.nl bent binnengekomen. Wat voor moment dit moet zijn? Dat maakt niks uit. Dit kan een fijne vakantie zijn, maar ook een dagje in het park of het moment dat je hoorde dat je afgestudeerd was. En daarna? Duimen maar!  
 
Uiteindelijk, eind september, zullen wij van Ze.nl zelf de winnares uitkiezen. 
 
Heel veel succes!