Het dagboek van Ze: Natuurkiekjes & chocolaatjes

Werk & studie door Sabine
 
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over relaties, psyche, gekke trends en beauty is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...
 
Geen maand, week, dag of uur is hetzelfde op de redactie. We zijn elke dag heel erg fanatiek bezig met het tikken van artikeltjes en het regelen van interviews. Tussen de praktijken door wordt er natuurlijk ook een hoop gerelaxed en gelachen. Check it out! 
 
Karin bezocht samen met vriendlief de kinderboerderij. Samen fantaseerden ze erover hoe het zou zijn om gewoon lekker op de kinderboerderij te gaan werken. Gezellig met de kippen in de zandbak of geitjes knuffelen. Wie wil dat nou niet? 
 
Een bijzondere selfie van onze Marleen dit keer. Haar vader is namelijk opnieuw getrouwd en dat werd gevierd met een groot feest. Drie keer hoera!

Fleur besloot zichzelf eens te verwennen met een heerlijk relaxavondje. Hier ligt ze op bed te wachten tot haar kleimasker goed is ingetrokken. 

De afgelopen week hebben we mogen genieten van de laatste zomerse zonnestraaltjes. In de pauze gingen we daarom niet in de keuken onze boterhammen naar binnen werken, maar buiten. Karin genoot in de buitenlucht van een ouderwetse boterham met worst in plaats van superfood.

Hiep hiep hoera, chocolatier Leonidas opent een nieuwe winkel in de Markthal in Rotterdam. En om dat te vieren kregen wij op de redactie dit doosje vol hapjes hemel opgestuurd. Binnen no time was er geen chocolaatje meer te bekennen. De pralineetjes vielen letterlijk en figuurlijk erg goed in de smaak... 


Tijd voor een redactieselfie!

En... nog meer eten! Ook Dr. Oetker verwende ons met dit pakketje voor bij de borrel. De op steen gebakken Flammkuchen heft een hele dunne, krokante bodem met crème fraiche als basissaus in combinatie met spek & ui of salami & rode ui. Mjam!
 
Sabine ging in het weekend met vaderlief mee naar zijn werk als vrijwilliger. In the middle of nowhere (lees: Dwingelderveld) mocht Sabine samen met kleine kids broodjes bakken boven een ouderwets kampvuur. Ondertussen kon ze ook nog eens genieten van de mooie natuur om haar heen. Wat wil je nog meer? 
 
Karin werkte een dagje vanuit huis. Gelukkig hoefde ze zich zonder redactiegenoten niet alleen te voelen, want dwergpapegaai Huib hield haar gezelschap. Vanaf zijn plekje kon hij erop toezien dat Karin goed haar best deed. Go, Huib!

Wella verblijde ons met haar nieuwste haarproductenlijn: Wella Professionals Elements. Deze shampoo, conditioner en haarmaskers zijn vrij van parabenen (chemische stoffen), sulfaten (wat je haar eigenlijk alleen maar uitdroogt) en kunstmatige kleurstoffen. Lekker natuurlijk dus.

Karin en Huib zijn als twee handen op een buik. Dus ook Huib komt gezellig op de foto als Karin een selfie wil maken, eentje zonder make-up notabene! Zeg nou zelf, Karin kan het prima hebben! 

Fleur heeft plannen voor een nieuw bedrijfje en schreef haar ideeën op. Tijdens haar pauze nam Cor de dappere taak op zich om haar roze Top Secret-boek goed te bewaken. Good cat! 
 
Karin besloot om haar woning eens wat op te fleuren. Kaarsje hier, vaasje daar. Het resultaat mag er zijn! 
 
Marleen werd als nieuwe redactriZe gelijk omgedoopt tot een heuse Floortje Dessing. Ze werd namelijk door Visit Norway uitgenodigd om op persreis te gaan naar…. Noorwegen! Iets wat al heul lang op de bucketlist van Marleen stond. Dus wandelschoenen aan, Nordic walking stokken mee en hup de bergen in.
 
Iets wat niet op de bucketlist stond, maar wat wel kan worden afgestreept: een binnenlandse vlucht met een propellorvliegtuig! Marleen had geen keus, dus stapte ze met goede moed en haar vliegangst in dit kleine, blikken ding. De angst heeft ze overwonnen en ze kon er zelfs een beetje van genieten. 
 
Elke dag werd Marleen getrakteerd met zo'n adembenemend uitzicht. Muskusossen spotten, wilde rendieren zien oversteken en met husky's racen, wat heeft ze eigenlijk niet gedaan? Al haar Noorse avonturen lees je hier binnenkort op Ze.nl. To be continued…


Retteket, wij houden wel van een lekkere kroket! Alsof ze konden ruiken dat het lunchtijd was, werd er door kroketterij De Bourgondiër en Mora aan onZe deur geklopt voor een heuse krokettentest. Het was natuurlijk ook de week van de kroket, dus aan Karin de eer om te gaan proeven. Hmmmm... Stiekem waren ze allemaal even lekker.

 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.