Het dagboek van Ze: Selfies en lekkernijen

Werk & studie door Sabine
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over relaties, seks, gekke trends en beauty is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...
 
Nu voor iedereen de zomervakantie voorbij is, laat de zon zich natuurlijk weer eens zien. Heerlijk! Maar heel veel tijd om van de schaarse zonnestraaltjes te genieten, hebben we niet, want er moeten natuurlijk weer volop artikelen getikt worden op de redactie. Gelukkig blijft er genoeg tijd over om leuke dingen te doen. Kijk maar mee! 
 
Marleen loves selfies. Dit is haar beste selfie ooit, namelijk de ik-ben-officieel-nu-echt-afgestudeerd-selfie. Met trillen handen sloeg ze zich door haar scriptieverdediging heen en sprokkelde ze er een extra punt bij. Afgestudeerd met een 7, hoera!
 

Karin ging samen met Kimberly naar de RTL-perspresentatie voor dit najaar en kreeg hier te horen welke heerlijke (wanstaltige) reality-programma’s er dit najaar op de buis verschijnen. Samen interviewden Kim & Karin tout bekend Nederland. Als het aan hen ligt komen we deze winter de bank niet meer af! 
 

Karin had niet heel lang de tijd om bij RTL te fantaseren over de heerlijke trash-tv die ze dit najaar allemaal gaat kijken, ze werd namelijk verwacht bij Max Factor. Het is namelijk dit jaar 100 jaar geleden dat niemand minder dan Mr. Max Facor himself zijn eerste beauty producten introduceerde en dat wordt natuurlijk gevierd. Max Factor komt dit najaar met de Masterpiece Transform Mascara, de Skin Luminizer Foundation, de Facefinity All Day Primer en niet te vergeten de Excess Shimmer Eye Shadow. Wij worden er hebberig van!
 

Natuurlijk ook nu weer een foto van een schattig katje. Fleur ging chillen met haar kitten Cor en ze viel al snel in slaap. 
 
En ook Sabine ging chillen met haar ‘puppy’ Ryanne en haar twin. Hoewel selfies met dieren (zeker met zo’n wildebras) erg moeilijk kunnen zijn, brachten ze het er samen best aardig vanaf. Toch?
 
Ondertussen ontvingen we op de redactie een leuk pakketje met lekkernijen van Lindeman’s. In het pakketje zaten drie lekkere wijntjes: De Bin65 Chardonnay, de Bin35 Rose en De Bin40 Merlot. Voor ieder wat wils dus! Ook heerlijk om van te nippen na een lange dag op kantoor.  
 
Ze moest er even voor wachten, maar een maand na haar verjaardag ging Marleen met haar vader en zijn vrouw op pad om een mooi verjaardagscadeau uit te zoeken. Ze werd spontaan verliefd op deze Buddha to Buddha armband. 
 
Van Pickweek ontving Karin de nieuwe smaakjes thee; de Tea Master Selection. Acht populaire smaakjes, van Grean Tea Pure toto Forest Fruit, maar dan met een twist. 
 
Sabine had deze week niet één, maar wel twee afscheidsfeestjes. Twee van haar vriendinnen verruilen ons kikkerlandje namelijk (tijdelijk) voor het verre Thailand en het iets minder verre Duitsland. 
 

En ook van Douwe Egberts kregen we wat leuks opgestuurd. Deze retro koffie blikken lijken helemaal hun comeback te maken. Wij vinden ze in ieder geval errug leuk! 
 

Samen met vriendlief ging Karin met de voetjes van de vloer op het Strandfestival Zand op het (heel verrassend) strand van Almere. Het was een dag met zon, regen, maar vooral heel veel gezelligheid! 
 

En op de redactie werden we verrast met een lekker ijsje! In samenwerking met Dolce & Gabbana komt Magnum namelijk met deze heerlijke designerijsjes. Mmmmm....


Koken doen wij tegenwoordig in kokosvet, supergezond! Van Royal Green krijgen wij deze fijne potjes om onze maaltijden gezond te bereiden.


Uiteraard hebben we oud-stagiaire Kimberly een goodbye party gegeven afgelopen week als dank voor haar harde werk bij Ze.nl! Kimberly kwam echter zelf ook met tassenvol cadeautjes (zo lief!), waaronder deze euh... piemelhaarbanden. We love it! Maar echt.


Tijdens Kims Big Farewell Party bij Karin thuis, moest iedereen natuurlijk ook even kennismaken met Huib. Huib kon al die vrouwelijke aandacht wel waarderen...

 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.