7 fans die plastische chirurgie ondergingen om op hun favo celeb te lijken

Celebs door Sabine

We zijn allemaal weleens jaloers geweest op de billen van Kate Upton of de benen van Cara Delevigne, maar om daarvoor plastische chirurgie te ondergaan, gaat ons een beetje te ver. Toch zijn er heel wat mensen die dat wél doen. 
 
We hebben allemaal wel een celebrity crush en we willen ook best toegeven dat we een beetje jaloers zijn op de rondingen van Kim Kardashian. Toch moeten we er niet aan denken om onder het mes te gaan om ook maar een béétje op onze favo celeb te lijken. Deze mensen dachten daar echter anders over…

Ashley Horn 
Nadat Ashley Horn erachter kwam dat Lindsay Lohan haar halfzus is, onderging de nog maar 18-jarige vijf operaties, waaronder een neuscorrectie. Dit deed ze omdat ze meer op haar beroemde zus LiLo wilde lijken. In totaal spendeerde de 18-jarige $25.000 aan de operaties. 
 
Beeld: links Getty, rechts Twitter.

Lisa Connell 
De terminale kankerpatiënt Lisa Connell had slechts een laatste wens: ze wilde op Demi Moore lijken. Toen Demi hier lucht van kreeg, twitterde ze dat ze hoopte dat Lisa Connell de operatie niet zou doorzetten. Volgens Demi is Lisa hartstikke mooi. Lisa deed hier niets mee en onderging de operatie die bij elkaar zo’n schamele $ 60.000 kostte. 
 
Beeld: links Getty, rechts Twitter

Toby Sheldon
Toby wilde erg graag op Justin Bieber lijken en had hier een haartransplantatie, botoxinjecties en een lachoperatie voor over. Hij smeet in 5 jaar tijd $100.000 over de balk om meer op The Beebs te lijken. Je moet het er maar voor over hebben… 
 
Beeld: links Getty, rechts Instagram.
 
Myla Sinanaj 
Ze staat vooral bekend als de ex van Kim Kardashians ex: Myla Sinanaj. Myla ging een tijdje met de ex-man van Kim, Kris Humphries. Dat vond Myla blijkbaar niet genoeg, want ze wilde ook graag op Kim lijken. Hiervoor gaf ze $ 30.000 uit aan lipinjecties, liposuctie en borstimplantaten. Alsof dat niet genoeg was, maakte ze daarna ook nog eens een sekstape à la Kim genaamd: Myla Sinanaj - The Anti Kim XXX. Errug stijlvol.
 

Beeld: links Getty, rechts Twitter.

Nadya Suleman
Nadya Suleman, ook wel octomom genoemd vanwege haar zwangerschap van 8 kinderen, onderging plastische chirurgie waardoor ze steeds meer en meer op Angelina Jolie begon te lijken. Nadya ontkent dat ze dit heeft gedaan om op Angelina te lijken, maar veel mensen betwijfelen dit. 
 
Beeld: links Getty, rechts NBCnews.

Nicholas Ryan
De wannabe acteur Nicholas Ryan wilde graag wat meer op Ryan Gosling lijken. Nicholas kreeg onder andere botoxinjecties om meer op The Gos te lijken. Nicholas was nog niet zo gek om heel veel geld over de balk te smijten voor de operaties. Hij gaf hier ‘slechts’ $ 5000 aan uit. Hij hoopt met zijn operatie net zo succesvol te worden bij de vrouwen als Ryan. Good luck with that…
 

Beeld: links Getty, rechts Instagram.
 
Donna 'Marie' Trego
Inmiddels heeft Donna er al heel wat centjes tegenaan gegooid om meer op haar idool Lady Gaga te lijken. Ze heeft al $100.000 uitgegeven aan plastische chirurgie en is hier nog steeds niet mee klaar. Ze voert regelmatig Lady Gaga tribute acts op. Of ze die $100.000 er ooit mee terug kan verdienen, is nog maar de vraag. 
 
Beeld: links Getty, rechts Facebook.
 
Welke copycat vind jij het meest lijken? 
Bron: 1,2,3,4,