5 favoriete Nederlandse modeblogs

Media door Xandra
Ze zitten vooraan bij internationale modeshows en verdienen goud geld met hun website. Flink wat internationale modebloggers hebben het helemaal gemaakt, maar ook in ons eigen landje zitten een hoop goede bloggers. Dit zijn mijn favorieten.
 
Al eerder schreef ik een artikel over mijn vijf favoriete modeblogs. Erg leuk, maar er zat welgeteld één Nederlandse chick bij. Dat kan natuurlijk niet en dus ging ik snel op zoek naar een paar goede, leuke Nederlandse modeblogs. Lang zoeken was het niet, want ook hier zijn er voldoende te vinden. Hier komt een hoop inspiratie!
 
DIY's, inspirerende quotes, shoptips en heel veel andere mode- en lifestyleitems vind je op de website van Chantal. Mijn favoriete berichten zijn die waarin ze haar outfits showt, want ondanks dat ik het zelf lang niet altijd zou dragen, levert het wel een hoop nieuwe ideeën op. Dat geldt overigens ook voor haar andere posts, want Chantal heeft een passie voor fotografie en styling. Dat is wel duidelijk wanneer je haar foto's ziet, die geven op zichzelf al genoeg reden om Cocorosa eens goed te bekijken.
 
Dit is één van de eerste modeblogs die ik begon te volgen en ik volg hem nog steeds. Wat mij betreft verdient Roos-Anne dus zeker een plek in deze lijst. Haar stijl is chic, maar wel altijd met een edgy touch om het net wat stoerder te maken. Roos-Anne draagt weinig kleur dus is dit mijn ideale inspiratiewebsite wanneer ik het regenbooggehalte in mijn kast een beetje zat ben. Deze blogster weet overigens ook de meest prachtige locaties voor haar fotoshoots te vinden dus ook de fotografieliefhebber zou hier zeker eens een kijkje moeten nemen.
 
De kledingstijl van Suzanne is de ene keer supercasual en vervolgens juist heerlijk chic. En dat is mijn favoriete combinatie dus ik ben zeker thuis op Fashion is a party. Op haar website plaatst deze fashionista dagelijks de leukste berichten over mode en beauty. Denk naast haar outfitposts bijvoorbeeld aan nieuwe collecties, reviews van beautyproducten en leuke wishlists. 
 
De echte sneakerliefhebber kan haar hart ophalen op de website van Sanne, oftewel de Girl on kicks.  Deze sneakerfreak heeft honderden prachtige paren in haar bezit en weet bij ieder exemplaar wel meerdere leuke passende outfits te vinden. Ideaal voor mensen zoals ik, die er stiekem soms best een beetje moeite mee hebben om sneakers te dragen zonder lomp over te komen. En laten we eerlijk zijn, onze voeten zouden het best op prijs stellen als die hoge hakken wat vaker in de kast bleven staan.
 
Je zult het niet geloven, maar deze website bestaat pas anderhalf jaar. Toch is Negins blog uitgeroepen tot Most Promising Fashion Blog tijdens de fashionweek in Berlijn en een kijkje op die site verklaart waarom. De meest fashionable outfits vliegen je namelijk om de oren dus je bent direct uren zoet. Negin begon op Instagram (waar ze nu ruim anderhalf miljoen volgers heeft, wow!), maar heeft het inmiddels helemaal gemaakt als blogger.
 

Lees ook Xandra's vorige modeartikelen! 


Xandra (24) is afgestudeerd journalist. Ze schrijft voor verschillende tijdschriften en websites en heeft haar eigen blog op xannsplace.com, maar bovenal is ze een echte fashionista.

Ze is gek op kleding, schoenen en accessoires en daardoor eigenlijk altijd blut, maar wel voor een goed doel natuurlijk.

Dit modemeisje is altijd op de hoogte van de laatste trends en deelt die graag met jou op Ze.nl.