15 redenen waarom vampierenseries zo fijn zijn

Media door Redactie Ze.nl

Dramaseries? We like. Avonturenseries? Nog meer. Thrillerseries? Ja! Maar wat pas écht heerlijk is om je in te verliezen, zijn vampierenseries als The Originals en The Vampire Diaries. Waarom? Wij geven je 15 redenen.
 
Tien jaar terug waren vampieren alles behalve sexy en kwamen ze voornamelijk voor in horrorfilms. Als je ons had verteld dat we nu verslaafd zouden zijn aan vampierenseries, hadden we je hard uitgelachen. Toch zijn we helemaal weg van series als The Vampire Diaries en de spin-off hiervan, The Originals, want… 

... het is erg prettig om naar vampier Damon (Ian Somerhalder) uit The Vampire Diaries te kijken. Damn, die mag ons ook wel bijten.... 
 
... alle andere acteurs uit vampierenseries zijn trouwens ook erg easy on the eyes.  
 
... stiekem houden we wel van bad boys. En in deze series zijn die er in overvloed! 
 

... het is retespannend! Na elke aflevering wil je meer, meer, meer want hóe loopt dit af?
 
... alle bovennatuurlijke wezens uit vampierenseries gaan vrijwel altijd goed gekleed. Kun je tijdens een avondje bingewatchen meteen wat inspiratie opdoen! 
 
... het dit-kan-echt-nooit-gebeuren-gehalte is vrij laag. Hoewel we weten dat het echt niet kan, komt het allemaal toch erg geloofwaardig over. Oké, misschien ligt dit aan ons. 

... als je door alle afleveringen van The Vampire Diaries heen bent, kun je mooi de afleveringen van The Originals kijken. Want die zijn minstens zo leuk!

 
... in de spin-off serie The Originals komen heel was sexy accenten voorbij. Denk maar eens aan die van weerwolf/vampier Klaus. 
 
... voor de zoetsappige seriekijkers onder ons bieden vampierenseries ook genoeg genot. In de series komen namelijk heel wat romances voorbij. 
 
... hou je meer van actiescènes? Geen zorgen: die zitten er ook zat in! 

... naast alle knappe mannen zul je ook genoeg mooie dames zien. Of je nu he, ho of bi bent: naar mooie vrouwen kijken blijft ook altijd leuk.
 


... van The Vampire Diaries zijn al vijf seizoen verkrijgbaar op dvd en momenteel wordt seizoen 6 uitgezonden op tv. Ideaal om lekker een avondje (of vier, vijf) mee te bingewatchen. Komende maanden ben je dus zoet!
 
... The Originals en The Vampire Diaries hebben beide supertoffe soundtracks. Zeker handig als je je telefoon of MP3-speler wilt voorzien van nieuwe nummers. 
 
... in The Vampire Diaries komen heel wat gespierde ontblote bovenlichamen voorbij. We like!  
 
... bovenal zitten er ijzersterke verhaallijnen in. Niet geheel onbelangrijk.

Over The Vampire Diaries en The Originals
The Vampire Diaries speelt zich af in Mystic Falls en draait om de driehoeksverhouding tussen Elena en de vampierbroers Damon en Stefan die net (terug) zijn verhuisd naar Mystic Falls. Stefan krijgt het meisje, maar later blijkt dat ook Damon gevoelens heeft voor Elena. Ondertussen hebben de broers met hun komst heel wat drama, liefde en bovennatuurlijke mysteries meegenomen naar het stadje in Virginia.
 

Tijdens het tweede seizoen van de serie komt vampier Klaus in beeld en hij zorgt voor heel wat onrust. Hij is een van de eerste vampieren ooit (een Original) en is daarmee onsterfelijk. Een seizoen later komen ook zijn broers en zus opduiken in Mystic Falls. Na heel wat drama gaat Klaus samen met zijn broer Elijah en zus Rebekah terug naar New Orleans. De stad die hij ooit heeft opgebouwd om zijn leiderschap terug te eisen. De spin-off The Originals is geboren! 
 
Heb je zin gekregen om lekker een avondje op de bank te hangen om deze series te kijken, bestel dan snel seizoen 1 van The Vampire Diaries en seizoen 1 van The Originals. Ben je een doorgewinterde fan en ben je zo goed als bij? Bestel dan seizoen 5 van The Vampire Diaries. Veel kijkplezier! 
 
 
Dit is een gesponsord artikel.