Aan alles komt een eind: dag lieve leZeressen

Celebs door Susan
Als er iets is waar ik slecht in ben, is het wel afscheid nemen. Het liefst besteed ik daarom altijd zo min mogelijk aandacht aan het afscheidproces. 
 
Uitgebreid zoenen, uitzwaaien, nog een kus, een aai over de bol, nog een keer zwaaien, mijn God, daar word ik een sentimenteel weekdier van. Zelfs als het maar een tijdelijk afscheid is. Zielig maar waar. Daarom roep ik meestal ‘NOU DOEI HE LATERRR!’ om snel weg te lopen en niet meer om te kijken.  

Laatste column
Met zo’n afscheid kom ik dit keer niet weg. Dit is mijn laatste column voor Ze.nl. Het hoge woord is eruit. Ik had mijn vorige column tot mijn laatste kunnen benoemen om vervolgens stilzwijgend via de achterdeur het feestje te verlaten, maar dat voelt niet goed. Ruim een jaar heb ik me met jullie geërgerd en verwonderd aan de Kim Kardashians, Sylvie Meisjes en Roy Donders van deze wereld. Soms is er niets fijner dan een lekker potje irriteren en ik ben Ze.nl dankbaar dat ik daar op deze plek een podium voor kreeg. En jullie, lieve leZeressen, dat jullie zo geduldig luisterden naar deze bij vlagen cynische zuurpruim.
 

Nou doei he!
Aan alles komt een eind. Zoals jullie misschien weten ben ik een paar maanden geleden met vriendin Roxanne het blog Cloud Nine Daily begonnen. Dat is zo leuk en gaat zo goed dat het een steeds tijdrovender hobby wordt. Daar komt bij dat ik ben gestopt als online editor bij TVGids.nl en een toekomst tegemoet ga als freelance journalist. Dat is allemaal reuzeleuk en spannend, maar door al die nieuwe dingen merkte ik dat mijn column voor Ze.nl een ondergeschoven kindje werd. En dat is voor niemand leuk. 
 
Daarom breekt nu toch echt het moment aan om - met pijn in m’n hart - gedag te zeggen. En wat moet je dan nog meer zeggen? Zoals ik al zei: ik ben een sucker in afscheid nemen. Daarom wens ik jullie op deze plek alvast een heerlijke Kerst en Oud & Nieuw. Maak van 2015 een fabuleus jaar! Als je zin hebt kun je me blijven volgen via Cloud Nine Daily (zou ik heel leuk vinden) en wie weet komen we elkaar ooit nog tegen. NOU DOEI HE LATERRR!

Heel veel liefs,
Susan

Lees hier de vorige showbizzcolumns van Susan!
 

Susan (25) is de co-owner en founder van Cloudninedaily.com.


Samen met haar blogpartner in crime Roxanne schrijft ze over alles wat het leven leuk maakt om iedere dag een beetje zevende hemel te brengen. 


Verder is ze online editor bij TVGids.nl, de grootste investeerder van Zara en een crazy cat lady in hart en nieren.