WIN: 3x jurkje van FabHotStuff

Winacties door Redactie Ze.nl
Kerst en Oud & Nieuw staan weer voor de deur en dan wil je jezelf natuurlijk in een fabulous outfit hijsen! Maar waar tover je die vandaan? Bij FabHotStuff scoor je de leukste partyjurkjes. Wij mogen er 3 weggeven! 
 
Met je vriendinnen naar een nieuwjaarsfeestje gaan is hartstikke leuk, maar je wilt natuurlijk niet de grijze muis van het stel zijn als je naast Liesbeth Langbeen of Marvelous Mindy staat, die zelfs een juten zak goed kan hebben. De oplossing? Ga eens online shoppen bij FabHotStuff! 

Jurkje 1
 
FabHotStuff is een online webshop opgericht door drie vrouwen met een passie voor mode. Je vindt er fabulous en trendy kleding, accessoires en meer. Het is een webshop voor de fashionable, zelfverzekerde, jonge vrouw (jij!) op zoek naar trendy items van een uitstekende kwaliteit en betaalbare prijzen.
 
Jurkje 2 (let op, dit jurkje is mét bandjes!)
 
Bij FabHotStuff kun je de mooiste partydresses scoren voor de feestdagen, maar ook voor een avondje uit misstaan de zogeheten bandagejurken niet. Deze jurkjes zijn van soepel materiaal gemaakt waardoor de jurk afslankend oogt én je er ook nog eens supervrouwelijk uitziet. Va va vooom!
 
Jurkje 3
 
Winnen
Ben jij razend enthousiast over deze toffe partydresses? Doe dan mee aan onze winactie: wij geven 3x jurken van FabHotStuff weg! Hoe je kans maakt? Like Ze.nl op Facebook en vul hieronder je maat (S t/m L), adresgegevens en welk jurkje je wilt winnen in. Meer kans maken? Deel dan deze winactie door op een van de sharebuttons links van het artikel te klikken. Succes!
 
De actie loopt tot en met 24 december 2014.