Geef dé ultieme shopbeleving cadeau (en ga zelf lekker mee?)

(Web)shops door Redactie Ze.nl
 
Er is altijd een excuus om te shoppen. Misschien heb je een dertiende maand gehad. Of ben je sinds 1 januari fanatiek aan het sporten. Daarom wordt er op 29 en 30 januari weer een shopping experience georganiseerd door Ladytalk!
 
Shopping Experience ‘De 9 Straatjes’
Een begrip in Nederland en ver daarbuiten: de 9 Straatjes in Amsterdam. Hoog tijd dus dat we deze ultieme shopbeleving op de agenda hebben gezet. Op donderdag 29 of vrijdag 30 januari 2015 nodigen we je dan ook van harte uit om dit unieke stukje Amsterdam te (her)ontdekken, en te beleven. En laat je ook vooral verrassen en verwennen in de boetieks die alleen voor de VIP’s (jij als deelnemer) een uniek aanbod in petto hebben. Bij sommige winkels word je zó in de watten gelegd, dat je bijna vergeet dat je daarna nog 8 straatjes te gaan hebt!
 

Beleving
Natuurlijk heeft Ladytalk een prachtige shopgids voor je samengesteld met een shoproute die je langs de leukste winkels leidt en je vertelt wat je daar allemaal kunt verwachten; een uniek aanbod alleen voor de deelnemers. Voor je aankopen hebben we een mooie shopper voor je die je tot de nok toe kunt vullen. En uiteraard wordt ook de innerlijke mens niet vergeten! Koffie, lekkers, borrel en hapjes maken vast onderdeel uit van de dag.

X-mas gift
Dus, heb je nog geen kerstcadeau voor je zus, vriendin, moeder, dochter, tante, nicht, of collega, dan is dit dé tip. En het leukste: ga gezellig zelf mee! Dat is dubbel genieten.

Bestellen met korting
Bestel nu je kaartjes voor de Shopping Experience in de 9 straatjes direct met korting via Ze.nl. Ga naar Ladytalk.nl en vul bij aankoop de kortingscode 9straatjesze in en ontvang direct 10% kassakorting op je totale aankoopbedrag. Kijk, dat is nou mooi meegenomen in deze dure tijden.

Ga jij mee?