Grijp nu alvast je kans: de nieuwe beachwear-collectie van PrimaDonna

(Web)shops door Redactie Ze.nl
 
Oké, zomer is het voorlopig nog niet maar wie weet heb jij wel een ik-ontvlucht-de-winter-vakantie in januari geboekt. Of wil je gewoon alvast zeker zijn van een mooie bikini. Dat kan: de nieuwe collectie van PrimaDonna komt eraan!
 
Perfecte pasvorm
Vorig jaar kwam PrimaDonna (gespecialiseerd in grote maten!) voor het eerst met een heuse badmodecollectie. We like! De bekende supergoede en fijne pasvorm die de bh’s van PrimaDonna zo geliefd maken, is uiteraard ook in de badmodecollectie terug te vinden. Oftewel: bikini’s van uitstekende kwaliteit en comfort.

De collectie was bij webshop Annadiva een groot succes en de bikini’s, tankini’s en badpakken vlogen dan ook als warme broodjes over de virtuele toonbank. Hartstikke goed natuurlijk, maar veel vrouwen hebben toen helaas misgegrepen.
 
 

Nieuwe collectie bikini’s
Gelukkig is er dit jaar weer een prachtige nieuwe beachwear-collectie en de eerste hippe items komen in december binnen in de webshop. Wees er dus snel bij zodat jij deze zomer in een hippe, goedzittende bikini over het strand kan flaneren.

De favorieten van de redactie
Wij hebben alvast drie items uitgekozen uit de collectie die we graag deze zomer aan hebben op het strand.
 
Wil je alvast een sneak peek van de volledige nieuwe PrimaDonna badmodecollectie? Dat kan hier!
 
 
Wil jij zeker zijn dat je die PrimaDonna bikini op tijd scoort? Ga dan naar Annadiva.nl.

Dit is een gesponsord artikel.