Review: Sabon Body Scrub (+ fijne kortingsactie!)

(Web)shops door Sabine

Zeker in de winter verzorgen we ons tere appelhuidje met wat extra aandacht. Onder de douche smeren we ons hele lichaam in met doucheolie en we willen ook van de dode huidcellen af. De Body Scrub van Sabon helpt je daarbij!
 
Onszelf terugtrekken in de badkamer met een lekkere scrub. We love it. Het ruikt vaak lekker en na een scrubsessie voelt onze huid ook nog eens zijdezacht aan en glanst-ie. Maar loop een willekeurige drogist binnen en duizenden scrubs lachen je toe. Welke moet je dan kiezen? De Sabon Body Scrub. Wij kunnen het weten, want wij hebben ‘m getest! 

 
De Sabon Body Scrub
De scrub van Sabon bevat geen parabenen of SLS en belooft ook nog eens een superzachte huid. Genoeg redenen dus voor Sabine om deze fijne scrub eens te testen! Wat meteen opviel is de heerlijke geur van de scrub. Wanneer je de pot opent komt een mix van vanille, lavendel en patchouli (voor de natuurleken onder ons: dat is een kruid) je neus binnendringen.

 
En?
We zijn niet alleen tevreden over de geur, maar ook over de scrub zelf! Het was wel even grissen om de juiste hoeveelheid scrub uit de pot te vissen want daarbij krijg je vrij snel zeezout onder je nagels, maar de scrub doet zijn werk erg goed. Vaak voelt je huid na een scrub wat droog aan, maar dat is bij de scrub van Sabon helemaal niet het geval. Bovenop de scrub zit namelijk een laagje olie en dit zorgt ervoor dat je huid soepel en zacht wordt. 
 
Na je scrubsessie ben je niet alleen een zachte huid rijker, maar deze straalt ook nog eens. Daarnaast blijft de verrukkelijke vanillegeur ook nog een tijdje hangen. Een win-win-winsituatie dus. Het enige minpuntje is dat de pot nogal groot is, waardoor het lastig is om 'm te openen. Maar hé, zo’n grote pot heeft natuurlijk ook z’n voordelen want je kunt er ontzettend lang mee! 

 
Kerstactie 
Speciaal voor Kerst heeft Sabon nu een fijne actie. Bestel de Sabon Body Scrub nu en krijg een luxe miniatuur Shower oil cadeau! En om toch maar in de kerstsferen te blijven, krijg je er ook nog eens een waardebon van 5 euro bij. Harstikke mooi en aardig natuurlijk zo’n gratis doucheolie, maar hoe zit het met de verzendkosten? Nou, die zijn er gewoon niet. Het pakket wordt helemaal gratis verstuurd. Dus voor € 28.95 ontvang je niet alleen de Sabon Body Scrub, maar ook de Sabon Shower oil en een cadeaubon van 5 euro.

 
Mocht je bijvoorbeeld je moeder, je zus, je tante of een goede vriendin van je willen verrassen met dit pakket, dan is-ie tot 23 december te bestellen. Dus het gaat nog lekker last-minute met de post mee en is dus precies op tijd voor Kerst! 
 
De Body Scrub van Sabon is alleen te bestellen in de webwinkel van Sabon