Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Cool: Mickey Mouse is in een heleboel Disney-films verstopt

 
Doornroosje, Assepoester, Sneeuwwitje en De Kleine Zeemeermin. Het zijn een aantal Disney-films die wij in onze jonge jaren versleten hebben. En wat blijkt nu? In veel van je favoriete jeugdfilms zat Mickey Mouse verstopt! 
 
Als we terugdenken aan onze kindertijd denken we vaak aan Disney-films. Wat hielden we van Timon en Pumba en wat wilden we graag onze prins op het witte paard tegenkomen! Waar we ook van hielden was natuurlijk Mickey Mouse. Disney onthult dat onze favoriete muis stiekem in heel wat Disney-films verstopt zit! 

Verstoppertje spelen
De animatoren van Disney zijn blijkbaar niet alleen heel erg goed in het maken van kinderfilms, maar zij weten ook hoe ze Mickey Mouse stiekem in een Disney-scène kunnen moffelen. In een blogpost op de site Disney.com is een lijst te vinden van een aantal Disney-films waarin Mickey Mouse of het Mickey Mouse-symbool (een groot rondje met bovenop twee kleinere rondjes) te zien is, meldt Metro
 Van De Kleine Zeemeermin tot Hercules: in heel wat verschillende films is onze favoriete muis te zien zonder dat je het misschien weet. Het is voor Disney-lovers dan ook een soort sport geworden om Mickey te spotten. In de post op de Disney-site worden maar een handvol Disney-films genoemd. Het zou dus goed kunnen dat er veel meer Disney-films zijn waarin de muis te zien is. Inmiddels zijn door fans al complete websites opgezet waarin ze documenteren welke Mickeys ze al hebben gevonden en in welke film. Wij op de redactie vonden sommigen wel wat vergezocht, maar grappig is het wel! 
 
En, zag jij de verborgen Mickeys meteen? 
Beeld: Disney via blogs.disney.com