WIN: Fifty Shades of Grey-pakket

Winacties door Ze.nl
Fifty Shades of Grey: heb jij 'm gelezen? De verfilming van het erotische boek draait 12 februari in de bios. Kun jij ook niet wachten? Doe dan mee aan deze winactie en maak kans op een Fifty Shades of Grey-pakket van BDSMstore.nl!
 
Het is bijna zo ver! Vanaf 12 februari zijn Mr. Grey en literatuurstudente Ana op het witte doek te bewonderen. Vanaf het moment dat we wisten dat de spannende erotische boekenserie van E.L James verfilmd zou worden, zaten we al op het puntje van onze stoel.

Wil jij net als Christian Grey en Ana Steel in Fifty Shades of Grey wat meer spanning en sensatie binnen de slaapkamermuren...? Breng dan een bezoekje aan de BDSMstore. 


 
BDMSstore.nl
Bij BDSMstore kun je terecht als je houdt van (een beetje) spanning tussen de lakens. Van handboeien tot maskers en stoute toys, en van bondagelinten tot tepelklemmen. Het is allemaal te vinden in de BDSMstore. 
 
Je hoeft geen bondagemeesteres in hart en nieren te zijn om wat stouts te scoren in deze online shop. Ook voor beginners, of dames die het graag wat rustiger aan doen, zijn genoeg leuke accessoires met een mild Fifty Shades of Grey-gehalte te vinden in de webshop. 


 
Winnen! 
Zie jij het wel zitten om thuis je favoriete Fifty Shades-moment te beleven? Doe dan mee aan deze winactie en maak kans op een pikant Fifty Shades of Grey-pakket. Het pakket bevat de volgende spannende dingen:
  • 2 x Bioscooptickets Fifty Shades of Grey
  • Fifty Shades of Grey-bondage set
  • Fifty Shades of Grey-vibrator
  • Fifty Shades of Grey-massageolie
  • Venetiaans masker
  • Satijnen bondagelinten (vanille) 
     
Hoe maak je kans? Like Ze.nl op Facebook en druk hieronder op de meedoenbutton. Succes!
 
De actie loopt tot en met 16 februari 2015.