Van villa tot sprookjespaleis: de mooiste droomhuizen

Wonen door Rosanne

Een eigen huis, een plek onder de zon en miljoenen euro’s op de bank, zodat je de volgende huizen kopen kon! Wij hebben de mooiste stulpjes op een rij gezet. Kun je lekker wegdromen. Nu alleen nog maar even de Lotto winnen.

 
"Schat, laten we vanavond thuisblijven" is bepaald geen slecht idee als je in deze huizen woont! In de keukens kun je een dansfeest geven en de badkamers lijken op spa-resorts. In deze pareltjes wil iedereen wel wonen. Omdat er alleen een klein detail ontbreekt, namelijk geld, zullen we het voorlopig even bij dromen moeten houden. There’s no place like home, maar hier zeggen we toch ook geen nee tegen. Inspiratie nodig? Of gewoon even wegdromen? Dat kan met deze mooie droompaleizen. 

Decadente villa’s

Van kasteel tot landhuis, deze huizen zijn bepaald niet voor de poes. Al zijn ze wel zo groot dat je er een compleet poezenpension zou kunnen beginnen. Ga jij voor deze klassieke stijl? 
 

(Bron)
 

(Bron)
 
(Bron)
 


Exotische stulpjes 
Voor een plekje onder de brandende zon zit je bij deze exotische stulpjes altijd goed: een huis met een buitenlands tintje wat zich ook nog in een lekker klimaat bevindt! Zit jouw droomhuis hier misschien tussen? 
 

(Bron)
 
(Bron)

Kleine fantasiekasteeltjes 

Dit zijn huizen waar je verwacht dat je een kast vindt die naar Narnia leidt. Of zag ik daar nu een elfje in het raam? Hier komt je fantasie tot leven. Wat zouden deze sprookjeshuizen nog meer verborgen houden? 

Terug naar het bos
Hier woon je lekker dicht bij de natuur, maar toch comfortabel. Je woont in de middle of nowhere, dus kun je best in je blote kont in de rivier naast je duiken. Zou jij graag in een houten huisje willen wonen? 

Magisch Modern 

Hou jij meer van modern? Dan zit je met deze architectuurhoogstandjes wel goed. Lekker strak, lekker hip en vooral geen poespas.

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?