Heerlijk shoppen in Haarlem: ga mee met Ladytalk!

(Web)shops door Redactie Ze.nl

Voor een stevige shopsessie hoef je nooit een goede reden te hebben. Dit is al helemaal het geval als je met je shoppingbag naar Haarlem gaat. En laat daar nu net de volgende Ladytalk Shopping Experience zijn. Ga je mee?
 
Omdat het je gelukt is een maand lang twee keer per week je hardloopschoenen aan te trekken. Omdat je moeder wel een dagje uit verdient. Omdat je je beste vriendin een écht leuk cadeau wilt geven. Er zijn tig redenen waarom je een dagje een leuk stadscentrum in kunt duiken om lekker te gaan shoppen. Waar moet je alleen écht heen? Dat ontdek je tijdens de Ladytalk Shopping Experience. Die vindt deze keer plaats in het bruisende en sfeervolle Haarlem.
 
 
Shopping Experience Haarlem
Zeg je knus, dan zeg je Haarlem. Deze middelgrote stad (150.000 inwoners) is groot genoeg om geweldig te shoppen, maar klein genoeg om zonder blaren door de gezellige straatjes te drentelen. Zin om beide dingen te doen? Ga dan mee met de Ladytalk Shopping Experience! Tijdens deze geheel verzorgde dag verken je Haarlem en haar leukste shops. En daarvan zijn er veel: in deze Noord-Hollandse stad vind je tal van unieke winkeltjes en boetiekjes. Niet voor niets is Haarlem eerder uitgeroepen tot ‘De beste winkelstad van Nederland’. Op naar dit geweldige centrum, dus! Enneh, bezoek je met Ladytalk de verschillende leuke winkeltjes, dan krijg je ook persoonlijk kleding- en stijladvies. Bang voor honger en dorst? Natuurlijk wordt er gezorgd voor de nodige hapjes en drankjes, zoals bijvoorbeeld bij Sumo Haarlem, zodat je vol energie alle zorgvuldig uitgezochte hotspots kunt ontdekken. 
 
Meedoen?
Zin gekregen om Haarlem te beleven? Meld je aan voor de Shopping Experience op 26 en 27 maart 2015 en geniet samen met je moeder/zus/vriendin van een onvergetelijke dag. Natuurlijk krijg je als Ze-lezeres korting. Geef je op via Ladytalk, gebruik de code zeshopt en je krijgt 15% korting op de normale prijs van € 32,50! Meer weten? Op de website van Ladytalk vind je alle info!
 
Ga jij mee?