Lifestyle / Media
Media

Hilarisch: deze man ging alleen op droomvakantie en het was súperleuk!


Wat er nog beter is dan een droomvakantie? Een gratis droomvakantie! Deze man won een reis voor twee, maar zijn vrouw ging niet met hem mee. Zou je denken dat hij de tijd van zijn leven had, nou think again. Het was verschrikkelijk. 
 
Lekker een weekje weg van je vrouw zou veel mannen als muziek in de oren klinken. De Amerikaanse Reddit-gebruiker 'Widgetdude' won niet alleen een tropisch tripje naar Puerto Rico, zijn vrouw besloot ook nog eens hem lekker alleen van zijn vakantie te laten genieten. Maar vrolijk aan zijn Pina Colada nippen, zat er voor Widgetdude niet in.
 
Ingewikkeld
Waarom zijn vrouw niet meeging? Ze wilde hun zes maanden oude baby nog liever niet voor een langere tijd alleen laten, aldus Metro UK. Begrijpen we volkomen. “Door het type reis dat het was, was het erg ingewikkeld om onze baby mee te nemen”, legt Widgetdude uit. Hij begreep zijn vrouw gelukkig ook, maar ondanks dat zijn toegewijde vriend gelijk de vrijgekomen plaats innam, had hij niet bepaald de tijd van zijn leven, zo zonder zijn vrouwtje. En dat vinden wij dan wel weer heel lief.

Het is helaas alleen wel een beetje te zien op de vakantiefoto’s. Maar toch, de combinatie van zijn gortdroge kop onder een adembenemende waterval is toch wel een tikkeltje hilarisch. Dat vond Widgetdude ook en hij deelde zijn kiekjes met de wereld. Hi-la-risch. 


 
Wij huilden nog net niet van het lachen. Hopelijk fleurt het jouw dag ook een beetje op!