Hi- ha- horoscoop: April (+WIN!)

Winacties door Ze.nl
De toekomst kunnen we niet voorspellen, maar met je horoscoop vang je er een glimp van op. En ook al bepalen we zelf ons eigen lot, we zijn best nieuwsgierig. Kijk gauw wat er deze maand voor jou in de sterren staat geschreven!
 
Ram (21 maart – 20 april)
Dit is de maand dat je je superonafhankelijk voelt. De lente doet je goed en je bent fris genoeg om eindelijk eens voor die leiderschapspositie te gaan. Op je werk gaat alles super, dus nu is de tijd rijp voor verandering!
Liefde & seks: het is oppassen geblazen op liefdesgebied deze maand. Je bent nogal vurig dus kun je je het beste zo conflictvermijdend mogelijk opstellen. Je kunt best koppig zijn en daar kun je weleens je lover mee wegjagen. Laat je frustraties liever tussen de lakens de vrije loop in een heftige sessie. 
Jouw blije lentemoment: iets of iemand gaat je verrassen, spannend!
Jouw spiri-spiri-quote van de maand: Do it with passion, or not at all.
 
Stier (21 april – 20 mei)
Het is maar goed dat je zoveel doorzettingsvermogen hebt kleine Stier, want op je werk kan het best zwaar worden deze maand. Gelukkig niks dat je niet aankunt. Je mag best koppig zijn in je beslissing, maar vergeet niet dat anderen ook goede ideeën hebben.
Liefde & seks: yeah, dit is jouw maand! Er staat een bijzondere ontmoeting te gebeuren die een hoop zal veranderen. Maar ook hierbij geldt: de aanhouder wint. Probeer wat buiten je comfortzone te gaan en je zal beloond worden, of je nu een relatie hebt of niet. 
Jouw blije lentemoment: Konijntjes knuffelen op de kinderboerderij. Aaaahw!
Jouw spiri-spiri-quote van de maand: The best dreams happen when you're awake.
 
Tweelingen (21 mei – 21 juni)
Er zijn deze maand zaken die veel betrokkenheid van je vergen. Dat kan best veel energie kosten. Maar dat kun jij prima aan want je barst van de energie in april. Dat komt door de zon en het langere licht die je weer helemaal opladen. Maak daar gebruik van lieve tweeling!
Liefde & seks: alles wat je doet, doe je goed in deze lentemaand. Alle energie zie je ook terug in je seksleven en daar is je lover erg blij mee. Geen routine en verveling meer voor jou! Je straalt van vrijheid en positieve energie. 
Jouw blije lentemoment: je ziet eindelijk die vriendin weer die je uit het oog verloren was. En jullie klikken nog steeds! 
Jouw spiri-spiri-quote van de maand:  Distance means nothing when someone means everything.
 
Kreeft (22 juni – 22 juli)
Deze maand moet je een beetje opletten, want er is meer dan het oog kan zien. Er is iemand in je omgeving die je steun nodig heeft en jij als echte vriendin laat die persoon niet in de steek. Loyaal zijn is je tweede natuur. Put deze maand uit je eigen kracht en je zult zien dat je daar de vruchten van kunt plukken!
Liefde & seks: je zou de perfecte moeder zijn en daarom kan april weleens een vruchtbare maand worden op meerdere manieren. Het zou zomaar kunnen dat je ineens mr. Right tegenkomt. Als je al een relatie hebt zou het krijgen van kinderen een goed onderwerp zijn om over na te denken. 
Jouw blije lentemoment: Na lang jezelf bewijzen en vragen geeft je baas eindelijk aan dat je een salarisverhoging krijgt. Yes!
Jouw spiri-spiri-quote van de maand: In the end we only regret the chances we didn’t take.  
 
Leeuw (23 juli – 23 augustus)
Jij houdt ervan om in de spotlights te staan en daar is april een goed moment voor. Pas wel op dat je de aandacht op het juiste moment op je vestigt. Niet alle publiciteit is goede publiciteit namelijk. Humor en charme zijn de juiste middelen om te krijgen wat je wilt. 
Liefde & seks: in de slaapkamer is het verstandig om extra gul te zijn. Je vriend heeft soms te lijden onder je spotlightdrang en daarom mag je hem best weleens extra verwennen.
Jouw blije lentemoment: als de eerste narcissen tot bloei komen in je tuintje of in je bloempot op het balkon.
Jouw spiri-spiri-quote van de maand: Everyday is a second chance.
 
Maagd (24 augustus – 23 september) 
Je kunt soms een beetje negatieve kijk op het leven hebben, maar nu de lente weer is aangebroken is dat direct aan je humeur te merken. Maar je kunt toch ook net zo blij zijn in de winter? Wellicht is dit iets om aan te werken. Positiviteit brengt je zoveel meer in het leven!
Liefde & seks: met jouw positieve uitstraling wind je iedereen zo om je vinger; zowel mannen als vrouwen en zowel vrienden als je baas. Dit kan nog weleens leuk uitpakken tijdens een kroegavond. Bezet? Het doet je ook meer dan goed in je relatie…
Jouw blije lentemoment: als je vanuit je werk in het zonnetje naar huis fietst en je merkt dat het te warm is om je jas nog aan te houden.
Jouw spiri-spiri-quote van de maand: Whatever makes you feel bad, leave it. Whatever makes you feel happy, keep it.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)
Wow, weegschaal, take it slow! Jouw ambities in het leven zijn hartstikke goed en mooi, maar het leven bestaat niet alleen uit werken. Zorg dat je ook wat tijd voor jezelf, je vriendinnen, familie en je eventuele lover vrijmaakt. Uiteindelijk draait het in het leven om de liefde, niet om werk. 
Liefde & seks: seks? Daar heb jij geen tijd voor. En zin al helemaal niet. Nou, dan maak je maar zin, Weegschaal. Niet alleen je relatie en je vriend knapt er van op, maar jij ook. Single? Dan geldt hetzelfde: een one night stand kan je de volgende dag laten strálen!
Jouw blije lentemoment: wanneer je een dik, vet compliment krijgt van die collega die je amper spreekt of die random man of vrouw die je in de supermarkt tegenkomt. 
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Enjoy the little things in life. For one day you’ll look back at them and realize they were the big things. 

Schorpioen (24 oktober – 22 november)
Ondanks dat de dagen weer langer zijn, voel je je een beetje uitgeblust en afgebrand. Te hard gewerkt? Of te veel gefeest in de weekenden? Boek een wellnessweekend of kom tot rust in de natuur. Soms moet een mens gewoon even opladen en dit keer ben jij aan de beurt.
Liefde & seks: voor liefde en seks heb je momenteel geen ruimte in je hoofd. Daarom is het zo belangrijk dat jij jezelf weer even oplaadt: want een leven zonder liefde en seks wil je niet, toch? 
Jouw blije lentemoment: als je even rustig met je toet in het zonnetje zit met een kopje thee en Milou de kat. Kijk, hier word je nou Zen van.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: It doesn’t matter who hurt you or broke you down, what matters is who made you smile again.

Boogschutter (23 november – 21 december)
Jij zit vol energie boogschutter! Als er één moment is waarop je voor je doelen moet gaan, dan is het nu. Wil je een paar kilo kwijt? Wil je je eigen bedrijfje opzetten? Wil je je goede voornemens nog een kans geven? Grote kans dat het nu wel lukt.
Liefde & seks: op het gebied van de liefde kabbelt het een beetje voort. Heb je een relatie? Nothing on the hand, jullie genieten van elkaar en zitten in rustig vaarwater. Ben je single? Dan zal je dat deze maand blijven. Maar hé, wie weet wat de volgende maand brengt…
Jouw blije lentemoment: wanneer je voor het eerst weer op het terras zit met een lekker roseetje en die vriendin waarmee je uren kunt lachen.
Jouw spiri-spiri-quote: Every champion was once a contender who refused to give up.
 
Steenbok (22 december – 20 januari)
Jij zit al tijden niet zo lekker in je vel en deze maand komt dat helaas tot een dieptepunt. Of het nu een (beginnende) burn-out is, je met onverwerkte trauma’s zit of gewoon in een bleuh-periode zit; zaak is dat je hulp zoekt als het nodig is. Dit kan op professionele basis zijn of gewoon een vriendin die even naar je luistert.
Liefde & seks: deze maand kom je erachter dat je eigenlijk ontzettend veel lieve mensen om je heen hebt. Iedereen staat voor je klaar en wil je helpen. Je bent gezegend met zoveel liefde!
Jouw blije lentemoment: tuurlijk ben je niet alleen maar somber. Je geniet van de kleine dingen: tjilpende vogels in de ochtend, een lekkere kop thee of een knuffel van je vriend.
Jouw spiri-spiri-quote: Remind yourself that it’s okay not to be perfect.

Waterman (21 januari – 19 februari)
Het leven kabbelt een beetje aan je voorbij en je weet niet zo goed wat je daarvan vindt. Ben je op zoek naar spanning? Een nieuwe uitdaging? Lijkt het je wel weer spannend om single te zijn? Bedenk jezelf dat ook deze dingen tijdelijk zijn en weer gaan vervelen. Zit er misschien iets anders achter waarom je ontevreden bent?
Liefde & seks: ondanks dat je heel blij bent met je vriend kun je het niet laten om te flirten met die leuke ober of sexy collega. Het is lente, dan mag dat. Maar kijk wel uit dat je niet te ver gaat…
Jouw blije lentemoment: die knipoog van die knappe man geeft je een beetje vlinder in je buik!
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: A smile is the shortest distance between two people.

Vissen (20 februari – 20 maart)
Je hebt eindelijk knopen doorgehakt, hoezee Vissen! Na maanden van twijfel ga je er nu eindelijk voor. En dat alleen al is reden voor een feestje. Of dit een goede beslissing is geweest? Daar zul je vanzelf achterkomen. Maar hé: mensen hebben altijd spijt van dingen die ze níet gedaan hebben, toch?
Liefde & seks: jouw libido stijgt naar ongekende hoogte en je vriend (en jijzelf natuurlijk) heeft hier totaal geen problemen mee. De wasmachine, de eettafel: alles komt voorbij deze maand. Geniet er lekker van!
Jouw blije lentemoment: het sigaretje op het balkon in het zonnetje, na die intense vrijpartij.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: It always seems impossible until it is done. 
 

 
Winnen: Pandora-ESSENCE-armband + Ram-sterrenbeeldbedel
Of deze maand knallend of keihard werken wordt, je kunt het in ieder geval goed beginnen, toch? En daarin komen wij je graag tegemoet: van Pandora mogen wij een Pandora-ESSENCE-armband plus Zodiac Charm met het sterrenbeeld 'Ram' t.w.v. € 94, weggeven. Het enige wat je hiervoor moet doen, is onderstaand formulier invullen. De winactie loopt tot en met 15 april 2015.

Heel veel succes!