Tip: FindMyMusthave.nl

Media door Redactie Ze.nl
Je kent het vast wel: je bent al weken op zoek naar een paar schoenen dat je hebt gezien, maar je weet niet waar je ze kunt kopen. Of die mooie jurk die je spotte bij je favoriete actrice, waar zou ze die toch vandaan hebben? No worries, wij hebben dé manier gevonden om je ultieme fashion-item op te sporen, namelijk op FindMyMusthave.nl
 
Zet FindMyMusthave maar tussen je favorieten, want op deze handige website vind je iedere musthave waar je naar op zoek bent. Hoe dan? Heel simpel: je plaatst een foto van een musthave die je hebt gezien op straat, op televisie of op internet, en de community doet vervolgens haar werk. Andere gebruikers kunnen namelijk op je post reageren en jou helpen het item, of een look-a-like ervan, te vinden.
 
findmymusthave.nl
 
Hoe werkt het?
Iedereen mag musthaves posten, je hoeft alleen maar een profiel aan te maken. Dat kan supersnel (helemaal als je inlogt via Facebook of Twitter). Vervolgens post je een foto van het item waar je naar op zoek bent en een korte omschrijving. Eén druk op de knop en je post staat online. Nu is het wachten op antwoord!  
 
findmymusthave.nl
 
Photoblogs & fashion news
In de tussentijd kun je natuurlijk anderen helpen hun musthaves te vinden, maar FindMyMusthave heeft nog meer te bieden. Zo vind je er iedere dag een te leuke PHOTOBLOG, van onder andere Pauline uit Echte Gooische Meisjes, fashionblogsters Kim & Kelly van We Heart Fashion en Famke Mesman, styliste van ByDanie. Daarnaast brengt FindMyMusthave dagelijks het laatste mode en beautynieuws, de leukste trends en handigste stylingtips!

photoblog findmymusthave.nl


Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje en post jouw musthave op FindMyMusthave.nl