Musthave voor dit seizoen: de waterfall jacket

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Weg met de regen, het is eindelijk tijd voor de zon! Nu rokjesdag officieel geweest is, krijgen wij de zomer behoorlijk in onze bol. Het is weer tijd om luchtige kleding aan te schaffen! Ben jij al zomerproof?
 
Op de redactie waren we al erg fan van de Parisian Chic, oftewel de 'Kim Kardashian-jas'. We bombardeerden de jas meteen als musthave van het seizoen. Maar nu de zon begint te schijnen kan de lange Parisian Chic wel wat te warm worden... Maar er is goed nieuws, want I Want That Musthave heeft nu ook een zomervariant.
 
De Waterfall Jacket is te verkrijgen vier vrolijke, zomerse kleuren: nude, mint, baby pink en yellow. Deze zomermusthave heeft hetzelfde fijne watervaleffect als de Parisian Chic, waardoor hij mooi en elegant langs je lichaam valt. Het exemplaar is korter en dunner dan de Parisian Chic, waardoor hij ideaal is voor de zomer! Of je hem nu open of dicht draagt, hij is met van alles te combineren. Draag hem bijvoorbeeld net als It-girl Chiara met een stoere leren rok en een statement T-shirt.
 

Waterfall Jacket in Nude, € 24,95
Waterfall Jacket in Mint, € 24,95
Waterfall Jacket in Baby Pink, € 24,95

De jas is te koop bij I Want That Musthave!