Hot or not: Sneapers

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Dat sneakers helemaal hot zijn moet je zelfs weten als je afgelopen vijf jaar in een grot zonder uitgang en buitenlucht hebt geleefd. Da’s zo klaar als een klontje. Maar wat draagt de echte sneakerfan thuis? Sneapers.
 
Sneapers zijn een combinatie tussen sneakers en pantoffels (slippers in het Engels, vandaar ‘sneapers’). Het combineert best of both worlds: het uiterlijk van een (ietwat euhm… uit de kluiten gewassen) sneaker en de zachtheid en warmte van een pantoffel. De eerste collectie van de sneapers bestaat uit vijf kleurrijke modellen en één limited edition. De sneapers hebben een dikke zool en zijn aan de onderkant anti-slip. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 33 tot 48,5. Bovendien, erg handig, staat achterop de sloffen een ‘L’ van links of een ‘R’ van rechts zodat je altijd de juiste slof aan de juiste voet doet.
 

Op de markt?
Nu is het zo dat deze pantoffels nog niet op de markt zijn; er is momenteel een crowdfundingcampagne aan de gang waarbij geld wordt ingezameld om dit project door te kunnen zetten. Vind jij ze mooi? Doneer dan hier. Afhankelijk van hoeveel je doneert, krijg je daar ook iets voor terug. 


Meer weten over deze sneakersloffen? Kijk op Sneapers.com!

Wat vind jij van sneapers? Hot or not?