Deze mensen met de volgende namen gaan het vaakst vreemd

Liefde door Rosanne

We vermoedde het al, maar vreemdgaan blijkt toch echt in de naam te zitten. Engelse namen wel te verstaan. Damn you Nathan en Megan! We hadden het ruim van te voren kunnen weten. Maar er zijn meer namen waarvoor je moet oppassen.

Zo. Je hebt die hufter net op straat gegooid, omdat hij de salsa danste met een andere dame. Naakt.  Met een doos tissues vraag je je af waar het toch is mis gegaan. Nou, waarschijnlijk al bij zijn geboorte toen hij de naam Eric kreeg, althans volgens Gleeden.com, meldt Metro UK.


Onderzoek

Er is door Gleeden echt een supergoed *ahum* wetenschappelijk onderzoek gedaan naar welke namen het vaakst hun partner bedriegen. Let dus maar goed op die Natans en Megans. Zij zijn degene die het vaakst ontrouw zijn volgens een website waar getrouwde mensen buiten de pot kunnen pissen. Gleeden heeft aan 2003 vrouwelijke en 2019 mannelijke leden gevraagd of ze weleens ontrouw zijn geweest (dat lijkt ons toch een vereiste voor deze website? Maar goed.) Daaruit kwam de superweteschappelijke lijst (not) met namen van mensen die het meest vreemdgaan, 100% nauwkeurig natuurlijk. Hier komen de namen waar je goed voor moet oppassen, want deze namen zijn het meest vertegenwoordigd op de site:

Mannen:

Nathan
Christopher (telt Chris ook?)
Charles
Anthony
Eric
 
Vrouwen:
Megan
Jessica
Amy
Olivia
Rebecca
 
Als je deze mannen en vrouwen tegenkomt op Tinder, swipe dan gerust naar links. Gewoon voor de zekerheid.

To cheat or not to cheat

Als je nu echt wilt weten of je partner vreemdgaat kun je beter dit artikel lezen. Of ben je een Megan? Dan hebben we hier nog tips over hoe je moet vreemdgaan. Als jij daarentegen met pandaoogjes op de bank zit omdat hij het laken met een ander deelde en je vraagt je af waarom? Dan hebben we hier nog tien redenen waarom mannen vreemdgaan.

Heeft een Nathan of Eric ook jouw hart gebroken?