Up-to-date met DubbelFrisss FREE

Lifestyle door Redactie Ze.nl
Swagger? Twerken? Huh, wat? Veel moeders hebben géén idee wat de termen van nu zijn en wat er op dit moment in de wereld van hun kinderen afspeelt. DubbelFrisss zorgt ervoor dat de moeders binnen no time weer helemaal up-to-date zijn!

Vroeger speelden we nog met springelastieken, deden we aan ‘eitje kakken’ en waren we het liefst hele dagen buiten aan het spelen. We waren boos als we weer naar binnen werden geroepen om te gaan eten of te slapen. Tegenwoordig is alles natuurlijk anders geworden. Tieners zijn nu het liefst elke minuut van de dag bezig met selfies voor op Snapchat, Facebook, Instagram en om de haverklap komen ze thuis met nieuwe hippe woorden waarvan menig moeder denkt: Wat zeg je? Wat is dát nou weer?
 

Uit onderzoek van DubbelFrisss onder jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar blijkt dat maar 50% van de moeders enigszins doorheeft wat de trends en ontwikkelingen van dit moment zijn. Een kwart van de jongeren vindt zelfs dat hun moeder het helemaal niet bij kan houden. Behalve de termen, apps en andere nieuwe snufjes zijn moeders ook niet altijd op de hoogte van het eet- en drinkgedrag van hun kroost, want dat zit vaak boordevol met suikers en conserveermiddelen. Maar gelukkig is daar DubbelFrisss!

Vroeger was er weinig keuze in fris- en fruitdranken; je had al snel hetzelfde merk waar je steeds voor ging. En wat er precies in zat, wist je niet. Ook dat is nu helemaal anders: de schappen van de supermarkten staan vol met allerlei soorten drankjes die vaak ongezond zijn. DubbelFrisss heeft een nieuwe variant op de markt gebracht, genaamd FREE. FREE is de eerste fruitdrank in het houdbare supermarktschap die vrij van toegevoegde suikers én kunstmatige zoetstoffen is. De drank is alleen gezoet met fruit. Het is dus 100% natuurlijk - we like! -  en bevat slechts 16 kcal per 100ml. FREE is in twee lekkere en frisse smaken verkrijgbaar: Ananas & Milde Grapefruit. Je koopt de drank in 1,5-liter-verpakking in de supermarkt.


Als introductie van DubbelFrisss FREE helpt het merk moeders een handje om de wereld van hun tienerkinderen te leren kennen. Ze worden geconfronteerd met grappige video’s waarin moeders en hun dochter in gesprek zijn over vroeger en nu. Ook Debbie Zwiers van Beautyscene - het zusje van Ze.nl - heeft samen met haar dochter Bo een video opgenomen. Kijk je mee?