Waarom je geen crush op je dokter moet krijgen

Sport & gezondheid door Ze.nl
“Oh dokter, wat doet u nu?” Voor al je gênante kwaaltjes kun je bij hem terecht: de dokter. Wat doe je als blijkt dat je nieuwe dokter een enorme hottie is? Toch kun je beter geen crush op ‘m krijgen. Waarom niet? Dat lees je hier!

Meestal laat je zonder al te veel schaamte je broek - of sokken - zakken, om je grote pukkel of je gele kalknagel (om maar iets willekeurigs te noemen) te showen. Leuk is misschien anders, maar voor je gezondheid heb je een heleboel over. Deze onverschillige houding verandert al snel, als je je hem (of haar) wat leuker vindt dan de bedoeling is. Hellup!  Hieronder volgen 6 redenen waarom het niet handig is om een crush te hebben op je dokter.

 
- Als je een schimmelinfectie hebt op een onbehagelijke plek, waar je voor eens en voor altijd vanaf wilt en je je pas op de behandeltafel realiseert dat je je al sinds de vorige paasvakantie niet hebt geschoren.
 
- Als de wiedeweerga haast je je naar de dokter, vervolgens besef je dat je tegenover de invallende huisarts (in opleiding) zit. Oei, hij is veel te jong en ziet er veel te goed uit...
 
- Niet elke kledingkeuze is handig; waarom moest je juist vandaag je slobberoutfit en afgeraffelde slip inclusief de nodige gaten aantrekken?!
 
- Hij besluit een inwendig onderzoek te doen en een kweekje te nemen.... ‘Yeah right, niet zonder een date en een drankje,’ denk je spottend. Maar hij vindt het toch echt nodig. Oh nee!

 
- Tijdens een onderzoek een roesje krijgen en als de dood zijn, dat je onder invloed van dit roesje eruit zal floepen dat je de dokter wel ziet zitten... Als je eenmaal bent uit ontwaakt uit je hazenslaapje, hoop je vurig op het beste. Maar inmiddels bespeur je een grote grijns op zijn gezicht, zou je iets geks hebben gezegd?
 
- Hij heeft je van binnenuit gezien en inmiddels je medisch dossier gelezen... Niet echt fijn dit! De dokter moet gewoon je dokter zijn, deze arts patiënt relatie wil je ook zo behouden. Het is immers je gezondheid. Als je geen probleem had, zou je ook niet gekomen zijn, toch?
 
Heb jij ooit eens een hottie van een dokter gehad?