15 wijsheden die mannen aan vrouwen willen meegeven

Relaties door Shiri

Soms hebben we gewoon advies nodig over mannen. We vragen het aan onze moeder, aan onze wijze tante, aan onze beste vriendin en toch volstaat dit advies niet altijd. We hebben een second opinion nodig, van een man welteverstaan! 
 
Ladies, pak je notitieblokken maar! We hebben namelijk wat advies gevraagd aan mannen. En niet gewoon advies, nee… Heel goed advies. Ze willen namelijk wat wijsheden aan de vrouw meegeven. Wijsheden zoals… 
 
… een gezicht vol met make-up niet per se mooi wordt gevonden. Helemaal als vrouwen zonder make-up er ontzettend onherkenbaar uitzien.
 
 
… afvallen omdat je onzeker bent over je figuur is nergens voor nodig! Wees gewoon zelfverzekerd over hoe je eruit ziet! Dat is veel aantrekkelijker. 
 
… mannen willen je laten weten dat niet alle mannen ‘slecht’ zijn, ze hebben heus wel gevoel en zijn vaak genoeg ook onzeker!
 
… ze je op je mooist vinden wanneer je lacht. 
 
… ze het echt ver-schrik-ke-lijk vinden om te kijken naar je favoriete vrouwenprogramma’s.
 
… naar andere vrouwen kijken niet betekent dat ze daadwerkelijk in hen geïnteresseerd zijn. Zodra ze voorbij zijn gelopen, is hij ze (vaak) alweer vergeten. 
 
… mannen meestal geen subtiele hints begrijpen.  
 
… hij van je houdt, al zegt hij dat niet iedere 10 minuten.
 

 
… hij ook graag af en toe hoort, hoe grappig, slim, stoer en sterk hij wel niet is. Daarmee verschillen mannen niet veel van ons.
 
… wees jezelf en pas je niet aan hem aan zodat hij je leuk gaat vinden. Hij moet je leuk vinden om hoe je echt bent, niet om hoe je ‘zogenaamd’ bent. 
 
… mannen zijn vaak ook bang zijn voor spinnen en horrorfilms.
 
… dat 1 Megabyte 1042 Kilobyte is, maar dat is nou niet echt informatie waar we iets meekunnen.
 
… als een man je naakt zien, je onzekere lichaamszones hem niet eens opvalt. Hij vindt het alleen maar een jongensdroom om je in levende lijve naakt te zien.
 
… dat hij soms een avond met zijn vrienden door wil brengen. Even zonder vriendin en lekker met de mannen onder elkaar.
 
… de man wil geen ‘perfecte’ vrouw. Hij wil een menselijke vrouw waar hij mee kan lachen, die op haar strepen staat, die kwetsbaar is, die zichzelf is en hem zichzelf laat zijn.
 
Aan welke adviezen heb jij iets?